PILDID JA VIDEO ⟩ New Yorgi legendaarne Alasti Kauboi hullutas rahvast koroonaviiruse kiuste

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Isegi koroonaviirus ei peata legendaarset paljast kauboid. Kohusetundlikult kannab mees nüüd tänavale tulles maski. Viimati nähti teda eelmise nädala lõpuks New Yorgi Times Square'il.
Isegi koroonaviirus ei peata legendaarset paljast kauboid. Kohusetundlikult kannab mees nüüd tänavale tulles maski. Viimati nähti teda eelmise nädala lõpuks New Yorgi Times Square'il. Foto: Zumapress/Scanpix

Eelmisel nädalal taas rahva ette ilmunud Alasti Kauboi jaoks oli tegemist üsna tavapärase inimeste lõbustamisega, kui vaid välja arvata see, et sel korral oli ta pisut vähem alasti, kui tavaliselt. Nagu kord ja kohus, oli mehel ees mask, vahendas Daily Mail.

Alasti Kauboi, kes kannab kodanikunime Robert John Burck, jäi kaamerate ette eelmise nädala teisipäeval, kui ta New Yorgis Times Square'il jalutajaid lõbustas.

Mitme pildi peal on näha, et kuigi vapper Alasti Kauboi kandis maski, siis ükski temaga koos poseerinud fännidest sama ei teinud.

Ohiost pärit Alasti Kauboi on oma ilmumistega rahvast lõbustanud juba rohkem kui kaks aastakümmet. Ja seda eelkõige just tema ikoonilise rõivavaliku poolest, kuhu kuulub kauboimüts, saapad ja pisikesed valged püksikud.

Alasti Kauboi käis 17. märtsil New Yorgi Times Square'il inimesi lõbustamas.
Alasti Kauboi käis 17. märtsil New Yorgi Times Square'il inimesi lõbustamas. Foto: Zumapress/Scanpix

Burck alustas inimeste sel moel lõbustamisega 1997. aastal Californias Venice Beachil, enne kui kolis järgmisel aastal oma nüüdseks tavapärasesse kohta Times Square'il.

Kauboi lubab ka oma Facebooki lehel, et sadagu vihma või paistku päike, siis tema on valmis tänaval laulma ja kitarri mängima 365 päeva aastas.

Mehest on tänaseks saanud ka üks New Yorgi suurimaid turismiobjekte.

Ja ilmselgelt ei lase kauboi end sellisel pisikesel asjal nagu ülemaailmne pandeemia, kuidagi segada. 

Alasti Kauboi ei peljanud temaga pilti teha soovinud inimesi ka sülle võtmast ja neid rõõmustamast.
Alasti Kauboi ei peljanud temaga pilti teha soovinud inimesi ka sülle võtmast ja neid rõõmustamast. Foto: Zumapress/Scanpix

Kuid on ebatõenäoline, et ta suudab mõnda aega hullutada sama suuri rahvahulki, kui varasemalt, kuna New Yorgi ametnikud võtsid eelmisel nädalal kasutusele uued meetmed koronaviiruse leviku aeglustamiseks.

Linn, mis kunagi ei maga, muutus ühtäkki kummituslinnaks, sest kõik kohvikud, baarid, restoranid ja kinod suleti alates kella kaheksast õhtul.

New Yorgi linnapea Bill de Blasio korralduse kohaselt on tavapäraselt rahvast täis baarid ja restoranid tühjad ja süüa saab endale vaid koju tellida. 

Ka tavaliselt rahvarohke Times Square on turistide ja elanike poolt peaaegu mahajäetud, kuna inimestel kästakse üksteisest sotsiaalselt distantseeruda.

New Yorgi kuberner Andrew Cuomo nõudis eelmisel kolmapäeval, et linn ei läheks täielikku sulgemisse, kuid kehtestas uue korra, mille kohaselt peavad tööandjad kodus hoidma 50 protsenti töötajatest.

Kui aga kellelgi peaks tekkima isu Alasti Kauboi endale külla kutsuda, siis rõõmsale meelelahutajale saab oma soovi kasvõi sotsiaalmeedia abil edastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles