NBA-tähe sotsiaalmeediakontole lipsas väga intiimne video - keegi ei usu staari selgitusi

Elu24
Copy
Korvpalliklubi Denver Nuggetsi tagamees Jamal Murray.
Korvpalliklubi Denver Nuggetsi tagamees Jamal Murray. Foto: David Zalubowski/AP/Scanpix

Sotsiaalmeediaajastul ei ole kerge olla kuulus - ükskõik kui vähesteks hetkedeks mõni soovimatu foto või video sinna lipsab, seda märgatakse! NBA-täht Jamal Murray andis aga korvpallifännidele mõneks ajaks kõneainet...

Samal ajal kui spordimaailma suurnimed tunnevad sotsiaalmeediakontodel muret koroonaviiruse leviku üle, ilmus pühapäeva varahommikul Murray Instagrami kontole telefoniga ülesvõetud video, kus kossutähe girlfriend talle hoogsalt minetti teeb. Kuigi video eemaldati kiiresti, jõudis see väga paljudeni. Samal päeval deaktiveeris Murray oma Insta-konto täiesti, kirjutab totalsport.com.

NBA korvpalliklubis Denver Nuggetsis palliv Murray oli äärmiselt ehmatanud ning vabandas fännide ees ja teatas, et ta Instagramikontole on sisse häkitud. Fänne selline vabandus paraku ei veennud.

Murray tüdruksõber Harper Hempel palus kõigil, kellel tänu häkkimisele video olemas on, see kiiresti kustutada. 

Murray oma tüdruksõbra Harper Hempeliga.
Murray oma tüdruksõbra Harper Hempeliga. Foto: instagram.com

NBA ühe kuumima noormängija, 23-aastase Murray Twitterikonto jälgijad suhtusid postitusse erinevalt.

Paljud ei uskunud midagi häkkimise kohta. Uskumist võimalikku kontohäkkimisse hajutab ka tõsiasi, et videoklippe intiimsest hetkest ilmus Instagramikontole väga lühikese aja jooksul mitmeid. Oli ka mõistvamaid suhtumisi, kuid see ei vähenda kindlasti olukorra piinlikkust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles