Sean Penn vihkab näitlemist

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Penn
Sean Penn Foto: AP Photo / Scanpix

Hollywoodi staar Sean Penn tahaks näitlemisele selja keerata kuna ta ei naudi seda enam, tundes võtteplatsidel tüdimust ja kojuigatsust.

Oskari võitnud näitleja on uue rolli saamisel ja esimesel paaril nädalal väga vaimustunud, ent peale seda leiab ta ennast üksinda hotellitoast, igatsedes oma perekonda ja kodu, vahendab Wenn.

Penn on hetkel rohkem huvitatud hoopis lavastamisest. «Filmi tegemine on minu jaoks põnevam kui näitlemine. Näitlemise puhul olen ma armastamise/vihkamise suhtes läinud pimeda ja kibeda vihkamise poolele,» seletab näitleja.

«Sa võid küll materjalist olla vaimustuses aga siis sa süüvid kolme nädalaga sellesse täpsemalt ning leiad juba, et kurat, ma olen lõksus. Ja see ajab mind hulluks.»

«Ma istun siin ning ma olen üks selline kodujuustu-valge motellilagi kuskil suvalises kohas ning mu perekond on tuhandeid kilomeetreid eemal ja siis ma mõtlen, et mida kuradit ma siin teen,» lisab Penn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles