«PALUN JÄÄ VAIT» ⟩ Madonna tegi oma hittloost praetud kalale pühendatud versiooni

Elu24
Copy
Madonna 2016. aastal.
Madonna 2016. aastal. Foto: Thoko Chikondi/Ap/Scanpix

Popstaar Madonna (61) proovib koroonaviiruse karantiini veetes olla loov. Nõnda tegi laulja oma hittloost «Vogue» mini-versiooni ning pühendas selle... praetud kalale?!

Madonna jagas oma Twitteris 26-sekundilist videoklippi, kus ta laulab hittlugu «Vogue», kuid totaalselt uudsete sõnadega. 

«Kamoon, lähme, lähme sööme praetud kala,» laulab Madonna teeseldes, et tema juuksehari on mikrofon. Laulusõnadest kostub ka lause: «pasta on otsas, oh ei, seega me sööma praetud kala.» 

Ühe korra ajab Madonna enda laulusõnad ka sassi, sest korraks kõlab uues versioonis ka sõna «vogue».

Lauljatar on video filminud oma vannitoas ning peeglist on näha, et kaameramees hoiab üleval ekstra valgustust, et Madonna ikka paremini näha oleks.

«Elamine erilistel aegadel ............ tänan JUMALAT kujutlusvõime ja praetud kalade eest!» kirjutas Madonna Twitteri postituse pealkirjad ja soovitas karantiini ajal olla loov.

Video on vaadanud üle kahe miljoni inimese ning paljud on jätnud postituse alla negatiivseid kommentaare. 

«Palun jää vait,» kirjutas juutuuber Mark Dice. «Ilma tehnoloogiata paneb su hääl mu kõrvad verd jooksma,» lisas üks teine Twitteri kasutaja.

Saatejuht Pierce Morgan reageeris Madonna postituse peale samuti väga negatiivselt. «Ei ei ei ei ei. Ma võin siin kriisis taluda kõike muud kui neid ärritavaid staaride isolatsiooni videoid,», vahendab Daily Mail.

Vaata ja kuula Madonna praetud kalale pühendatud laulu SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles