Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

«MÄRG JUMALANNA» ⟩ Ameeriklasel oli 9 kuud kestev suhe võrgutava delfiiniga, kes mehele külje alla ujus

Elu24
Copy
Mees delfiiniga. Pilt on illustratiivne.
Mees delfiiniga. Pilt on illustratiivne. Foto: akg-images / Mel Longhurst/Scanpix

68-aastane Malcolm Brenner oli 70ndatel üheksa kuud «suhtes» delfiiniga, kes mehe sõnul ta ära võrgutas. Brenneri suhe delfiiniga tuli avalikuks, kui ta avaldas 2009. aastal autobiograafilise romaani «Märg jumalanna», milles ta oma nooruspõlve «suhtest» kirjutas, vahendab Mirror.

Brenner kirjutas 2009. aastal avaldatud romaani «Märg jumalanna» ja pühendas selle delfiinidele. «Ma kirjutasin selle raamatu delfiinidele, sest neid hoitakse vangistuses ja nad on väärkoheldud,» põhjendas Brenner. Ameeriklane tunnistas, et «Märg jumalanna» on autobiograafiline ning põhineb tema enda kogemusel.

Nimelt oli Brenneril 70ndatel «suhe» delfiiniga Dolly, kes noore ameeriklase ära võrgutas. Mehe sõnul näitas delfiin tema vastu huvi ujudes talle külje alla ja hõõrudes end mehe vastu.

«Alguses hoidsin ma teda eemale, ma ei olnud huvitatud,» rääkis Brenner, kuid väitis, et Dolly hakkas teda üha agressiivsemalt võrgutama.

Ameeriklane väidab, et tal oli delfiiniga seksuaalne suhe. 

Üheksa kuud pärast suhte algust viidi delfiin teise osariiki ning peagi ta suri. Brenneril tekkis pärast delfiini surma depressioon. «Ma kutsusin seda suhteks, sest see oli suhe. Kui ta suri tundsin ennast halvasti ja langesin sügavasse depressiooni, mis kestis viis aastat,» lisas Brenner lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles