VÄÄRT KINGITUS ⟩ USA restoran annab toidu koju tellivale kliendile rulli vetsupaberit kauba peale

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Tualettpaber. Foto on illustratiivne.
Tualettpaber. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Minnesotas asuv restoran otsustas kriisiajal tulla välja üsna tänuväärse kampaaniaga ja annab kõigile vähemalt 25 dollari eest koju toitu tellinud inimestele kaasa ka rulli vetsupaberit. 

«Kui kliendid saavad oma tellimuse kätte ja avastavad sealt ka vetsupaberirulli, hakkavad nad enamasti südamest naerma ja see on praeguses olukorras tegelikult parim,» rääkis söögikoha Cambridge'i Baar ja Grill omanik Sean Okerlund Fox9 uudistele.

Pärast koroonaviiruse pandeemia algust on niimõneski kohas toidupoodidest raske just tualettpaberit leida ja seetõttu otsustas Okelund oma klientidele taolise kingituse teha. Ta alustas kampaaniaga selle nädala kolmapäeval ja seni on see mehe kinnitusel igati edukalt läinud.

Mehe sõnul varustab teda väärt kraamiga üks hulgimüügiga tegelev ettevõte.

Kuna Minnesota kuberner Tim Walz peatas ajutiselt võimaluse väljas söömas käia, mõtleski nutikas restoraniomanik, et kojuveo tellimuste suurendamiseks tuleb klientidele ka mingit lisaväärtust pakkuda. 

Pingelisel ajal on see Okerlundi sõnul parim viis klientide puuduse leevendamiseks ja toidu kojuveo suurendamiseks. 

«Tahtsin teha midagi toredat, ma ei võta seda küll naljana, kuid looda, et see toob inimestele naeratuse näole,» lisas Okerlund.

Samasuguste kampaaniatega on välja tulnud ka teised restoranid. 

Näiteks alustas Roanoke'is asuv Las Tapatias Mexican Kitchen restoran samasugust kampaaniat eile. Nendel ei ole küll vetsupaberirulli saamise eelduseks see, kui suur on arve, vaid hoopis see, kui vana on klient. Nimelt antakse tasuta suur vetsupaberirull kaasa kõigile vähemalt 60-aastastele klientidele.

Restorani omanikul Salvador Aguirrel tekkis idee tänu oma vanematele, kes on samuti üle 60-aastased. Teadupärast kuuluvad aga kõik vanemad inimesed koroonaviiruse riskigruppi. «See ei ole küll midagi suurt, aga vähemalt ei pea nad nüüd minema selleks poodi ja end ohustama,» rääkis mees uudistekanalile WSLS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles