USKUMATU VIDEO ⟩ CNN võrdles Boris Johnsoni sõnavõttu kurikuulsa «Shreki» tegelase kõnega

Elu24
Copy
Boris Johnson ja Lord Farquaad
Boris Johnson ja Lord Farquaad Foto: SIPA/dreamworks/Scanpix

«Mõned teist küll surevad, kuid see on ohverdus, mille ma olen valmis tegema,» teatas lord Farquaad oma kurikuulsas kõnes. Briti peaminister sai CNNi arvates liiga sarnase tsitaadiga maha.

Briti valitsuse varasem plaan nn "karjaimmuunsuse" tekitamiseks pälvis tohutult kriitikat. Plaan, mille järgi oleks lastud suurel osal elanikest viirus läbi põdeda, oleks teadlaste hinnangul põhjustanud 250 000 surma.

Nüüd on Ühendkuningriik otsustanud elanike eest hoolitseda sarnaselt teistele riikidele. Algne plaan sai aga naerualuseks. Nimelt võrdles USA üks olulisemaid telekanaleid peaminister Boris Johnsonit "Shreki" animafilmist tuntud antikangelasega.

"Veel paljud kaotavad enneaegselt oma armastatud pereliikmed," kinnitas Johnson pöördumises. Peaminister rääkis seal maailmas levivast koroonaviiruse puhangust ja brittide väljavaadetest.

Fatalistlik vaade sai aga eriti iroonilise käsitluse lombi teisel kaldal USAs. Telekanal lasi Johnsoni klipi eetrisse, kohe selle järel näitas aga klippi lord Farquaadi kurikuulsast kõnest.

"Mõned teist surevad, kuid see on ohverdus, mille olen valmis tegema," teatas antikangelane seal. Paljud reageerisid täiesti hämmastunult. "See on täiesti ebareaalne," kirjutati.

See oli aga täiesti reaalselt otse-eetris ning salvestati ka mõnede kiiremate vaatajate poolt. Ühendkuningriigis on samas 2600 nakatunut ja üle 100 surma.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles