VAATA TASUTA 8 tuju tõstvat koguperefilmi, mis koduses karantiinis olles jutti ära vaadata

Elu24
Copy
«Kalad kuival»
«Kalad kuival» Foto: IMDB

VeebiTV pakub lisaks Kanal 2 saadetele vaatamiseks tasuta filme – siin on 8 kogupereseiklust, mis teevad päeva lõbusaks.

«Üheksa elu»
Nähtav veel: 9 päeva

Lustlik koguperekomöödia. Tom Brand (Kevin Spacey) on töömurdjast miljardär, kes veedab aina vähem aega oma perega. Tema 11aastaseks saav tütar Rebecca soovib kingituseks sedasama mis igal aastal: kassi. Tom jälestab kasse, aga GPS juhatab ta salapärase lemmikloomakaupluseni, mille ekstsentriline omanik (Christopher Walken) pakub talle majesteetlikku kõutsi Fuzzypantsi. Tütre sünnipäevapeole minnes juhtub Tomiga hirmus õnnetus. Teadvusele tulles avastab ta end kassi kehast...



«Justin ja vaprad rüütlid» 
Nähtav veel: 23 päeva 

Eestikeelne seikluslik joonisfilm Justinist, kelle unistuseks on saada suursuguseks rüütliks. Poisi isa on nendele plaanidele aga vastu ja nii otsustabki Justin kodust lahkuda. Ta kavatseb üles otsida vanaisa mõõga, mis aitaks tal osavaks rüütliks treenida. Ohtlikul teekonnal kohtub poiss kauni tütarlapse Taliaga ja kolme targa mungaga, kes talle rüütlikunsti õpetavad. Kuid kas omandatud oskused on piisavad, et toime tulla hädaohuga, mis ähvardab tema kuningriiki?



«Kalad kuival»
Nähtav veel: 16 päeva

Eestikeelne täispikk animafilm väikesest haikalast Peebust, kes võtab ette hulljulge retke, et päästa sõbrad jõhkra kalakaupmehe küüsist. Selleks peavad aga Peep ja ta kaaslased hülgama koduse ookeani ning hakkama saama kuival maal.



«Konnanägu Freddy»
Nähtav veel: 41 päeva

Animafilm. 10-aastane Viktor peab hakkama saama kohati tobedana tunduvas täiskasvanute maailmas ning toime tulema linna ülbikust kiusaja Konnanägu Freddyga. Kuuldes, et unisesse väikelinna saabub rändtsirkus, põleb Viktor soovist osaleda etenduses oma andeka krantsi Vorstikesega. Kahjuks on aga Freddyl omad plaanid ja need ähvardavad Viktori unistuse nurjata. Hääli teevad Sepo Seeman, Mart Soonik, Mari Torga, Kristi Aule, Andres Liivak, Andrus Kasesalu, Priit Matiisen jt.



«Lustakad karud: Ülisalajane»
Nähtav veel: Püsivalt

Animafilmi uutest ja vanadest sõpradest, kes kaotatakse, aga veelgi tähtsam, et leitakse. Suur Ülisalajane järgneb Briarile, kes satub rändtsirkusesse, mida juhib Gorilla Hugo. Briar leiab endale uue sooja kodu ja toob elu tsirkusesse tagasi. Peagi ta aga näeb, et kõik pole kuld, mis hiilgab.



«Makaak Marco»
Nähtav veel: 42 päeva

Eestikeelne joonisfilm pärdik Marcost, kes on pühendunud rannavalvur kaunil troopikasaarel. Marco üritab võita kauni Lulu südant, mis juba peaaegu õnnestubki, ent ühel kenal päeval tekib talle rivaal – Carlo, kes ehitab tema valvatava ranna lähedusse suurejoonelise ahvikujulise kasiino. Loomulikult on Lulu sellest lummatud ja nüüd ei jää Marcol muud üle, kui uurida oma konkurendi tausta. Detektiivitöö kannabki vilja, sest ta avastab kõigi teiste eest varjatud tõe – Carlo tahab saarel võimu haarata ja sundida Lulu endaga abielluma. Kas Marcol õnnestub päästa nii Lulu kui ka saareriik?



«Mänguasjapoe saladus»
Nähtav veel: Püsivalt

Eestikeelne animafilm. Pärast kosmoselaeva riket teeb robot Taimbot hädamaandumise Maal. Ta satub mänguasjapoodi, mille elanikud elavad päeval oma rõõmsat elu, öösel aga hirmutavad üksteist õudusjuttudega Maa-alusest valitsejast. Ühel päeval jääb kadunuks nende sõbranna Mei ja mänguasjad eesotsas Taimbotiga asuvad otsingutele. Sellest saavad alguse väikeste mänguasjade erakordsed seiklused! Tegelastele kingivad oma hääled Jarmo Reha, Elina Purde, Eva Püssa, Mart Toome, Egon Nuter, Fatme Helge Leevald ja Kait Kall.
 

«Veealune seiklus»
Nähtav veel: 7 päeva

Eestikeelne animafilm. On 2100. aasta. Inimkond on hüljanud planeedi Maa ja kõikjal laiutab vaid lõputu ookean. Sügaval merepõhjas elavad kolm eriskummalist ja lahutamatut sõpra - Priit, Ivo ja Alice. Kui ootamatu õnnetus hävitab sõprade kodu, võtavad nad ette ohtliku ja seiklusrikka teekonna, et leida omale uus kodupaik. Oma teel satuvad nad hämmastavatesse paikadesse, nagu vee alla mattunud New Yorki ja ammu uppunud Titanicule. Uljatel seiklejatel tuleb rinda pista nii mõnegi kurjamiga. Kas sõpradel õnnestub leida uus kodu ja kuidas lõpeb nende veealune seiklus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles