TONDIPÜÜDJATE TABAMUS ⟩ Inglanna on veendunud, et tema isa kummitab oma kunagist lemmikkõrtsi

Elu24
Copy
Roger Taylor ja tondipüüdjate tabamus kummitusest, kes Inglismaa külas maha jäetud kõrtsi kummitab.
Roger Taylor ja tondipüüdjate tabamus kummitusest, kes Inglismaa külas maha jäetud kõrtsi kummitab. Foto: Katie Taylor / SWNS/Scanpix

Inglanna Katie Taylor (33) komistas Facebookis tondipüüdjate foto peale ning on nüüd veendunud, et tema isa on kummitusena naasnud oma lemmikkõrtsi.

Katie koos oma isa, Roger Tayloriga. 
Katie koos oma isa, Roger Tayloriga. Foto: Katie Taylor / SWNS/Scanpix

Katie Taylor nägi Facebookis tondipüüdjate tabamust isikut meenutavast «kogust». Noorel naisel tuli kananahk peale ja ta arvas koheselt, et tegu on tema isa, Rogeriga, kes on kahjuks siit ilmast lahkunud.

Tondipüüdjate tabamus 17. sajandil ehitatud kõrtsis.
Tondipüüdjate tabamus 17. sajandil ehitatud kõrtsis. Foto: Retford Ghost Hunters / SWNS/Scanpix

Tondipüüdjad olid kummituse tabanud 17. sajandil ehitatud Black Dog kõrtsis, Granthami külas, ning jagasid oma leidu sotsiaalmeedias. Kui Katie pilti nägi oli ta veendunud, et tegu on tema isaga, kelle surmaaastapäeval inglanna kummitus-pildi Facebookist avastas.

Black Dog kõrts, kus Katie arvates kummitab tema isa hing.
Black Dog kõrts, kus Katie arvates kummitab tema isa hing. Foto: SWNS/Scanpix

Katie näitas fotot ka oma emale ning just siis selgus kõhe tõde — Katie isa Roger oli regulaarne Black Dog kõrtsi kunde, kui mees seal külas elas. Nõnda sai inglanna tõestust, et lisaks sarnasusele oli Rogeril põhjust antud kõrtsi kummitada, kuna tegu oli ühe tema lemmikkohaga.

Roger Taylor (vasakul) ja tondipüüdjate tabamus väidetavast kummitusest (paremal). Katie on veendunud, et paremal on tema isa kummitusena oma kunagises lemmikkõrtsis.
Roger Taylor (vasakul) ja tondipüüdjate tabamus väidetavast kummitusest (paremal). Katie on veendunud, et paremal on tema isa kummitusena oma kunagises lemmikkõrtsis. Foto: Katie Taylor / SWNS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles