TEISTMOODI KARANTIIN ⟩ Vaata, kes kodumaistest staaridest veel välismaal redutavad!

Elu24
Copy
Kerli Kõiv
Kerli Kõiv Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Seoses koroonaviiruse kiire leviku tõkestamisega on mitmed riigid seadnud piirangud riikidesse sisenemisel, samuti kehtestavad piiranguid lennuoperaatorid. Ka Eestis kuulutati möödunud nädalal eriolukord ja inimestel on soovitatud püsida kodudes. Leidub aga neid, kelle karantiin möödub vabatahtlikult või olude sunnil hoopis kuuma päikese all!

Märtsi alguses Ameerikasse ringreisile läinud juutuuberid Hensugusta ja Martti Hallik ning lauljatar Liina Ariadne Pedanik olid sunnitud koju naasma plaanitust varem. Austraalis esinenud räpaarid 5MIINUST ja reket on samuti täna õhtul koju jõudmas ning igaks juhuks naasis kodumaale ka juutuuber Evert Poom. Ent kellel kodu veel käega katsuda pole?

Birgit ja Indrek Sarrap tähistavad Taimaal oma 5. pulma-aastapäeva:

Koos Sarrapitega viibib Taimaal ka Mikk Saare ja Tanja Mihhailova-Saare pere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Võidab see kellel on rohkem pilte varutud :D #mikeonweikei #14eisaauusipilteteha #

A post shared by Mike IIsland (@mikeiisland) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tervitusi toome palmisaarelt! ??☀️??

A post shared by TANJA ?? ? (@tanjamihhailova) on


Kerli postitas mõned päevad tagasi klõpsu Singapurist 

Staarisaate finalist Gertu Pabbo on Indoneesias
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Gertu Pabbo (@gertupabbo) on

Kitarrist Raul Ojamaa viibib Filipiinidel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DON»T PANIC (like it says on the cover of the «Hitchhikers Guide To the Galaxy»)

A post shared by raul ojamaa (@raulojamaa) on

 Sisuloojad Juhani Särglep ja Katri Kats mõnulevad jätkuvalt Balil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grateful for another day in the paradise

A post shared by JUHANI SÄRGLEP | Bali (@juhanisarglep) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honestly just ??

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

12. märtsi hilisõhtul kuulutati Eestis välja eriolukord. Välisminister Urmas Reinsalu on pannud inimestele südamele, et reisimine muutub väga keeruliseks ja olud halvenevad reaalajas. «Palume arvestada, et Kindlasti ei tohi praegu pidada plaane Eestist välisreisile asumiseks,»rõhutas ta. «Kui asukohariik on sulgenud oma piirid või ei toimi rahvusvaheline transport, võtke palun ühendust välisministeeriumi või Eesti saatkonnaga,» rõhutas Reinsalu. «Eesti riik teeb endast kõik oleneva, et tagada Eesti inimeste turvalisus ja töötame tekkivate hädaolukordadele lahenduste leidmisega,» lisas ta.

Tänasel kabinetinõupidamisel otsus valitsus koroonaviiruse leviku tõkestamiseks ajutiselt piirata Schengeni sise- ja välispiiri ületamist ning taastada piirikontroll. Samuti toetas valitsus eriolukorra juhi, peaminister Jüri Ratase korraldust, millega täpsustati riigipiiri ületamise korda. «Valitsus otsustas koroonaviiruse leviku peatamiseks ja meie kõigi tervise kaitseks taastada ajutiselt piirikontrolli kogu riigipiiri ulatuses,» ütles peaminister Jüri Ratas.

«Loomulikult saavad riiki endiselt naasta kõik Eestimaa elanikud ning nende lähisugulased. Samuti tagame ka vajaliku kauba- ning toorainetranspordi, kui vedajatel puuduvad haiguse sümptomid,» täpsustas peaminister. «Eestis on piisav toiduvaru, nii kaupluste ladudes kui riigi tagavarades. Seepärast pole põhjust muretseda toiduainete ja esmatarbekaupade puudujäägi pärast. Mõistlik on poes osta korraga jätkuvalt nii palju kui vaja.»

Eestisse pääsevad edaspidi vaid Eesti kodanikud ja Eesti elamisluba või elamisõigust omavad Eesti elanikud, sh nn halli passi omanikud. Samuti need välisriigi kodanikud ning need välismaalased, kelle pereliige elab Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles