VEIDER VÕI MITTE? ⟩ Nelja-aastast tütart rinnaga imetav Playboy täht: see pakub lohutust!

Elu24
Copy
Coco Austin ja tütar Chanel Nicole Marrow 2018. aastal.
Coco Austin ja tütar Chanel Nicole Marrow 2018. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Endine Playboy täht Coco Austin (40) sai internetirahvalt sugeda, sest jagas sotsiaalmeedias kaadrit sellest, kuidas ta oma 4-aastast tütart imetab.

Räppar Ice-T abikaasa jagas kõnealust kaadrit oma 3 miljoni sotsiaalmeedia fänniga. Naise sõnul imetab ta last rinnaga seni, sest see «pakub lohutust».

«Ajal, mil tundub, nagu maailm hakkaks lõppema... kogu endasse nii palju armastust kui võimalik,» kirjutas pildiallkirjaks Coco Austin, kelle pärisnimi on Natalie Marrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@coco) on

Coco avaldas ka, et postitas sellise pildi, sest teab, kui oluline on see teistele emadele, kes sarnaselt temale oma lapsi imetavad. «Ma kirjutan beebiblogi oma teekonnast koos Chaneliga ning varsti kirjutan ka sellest, mis tunne on 4-aastast last jätkuvalt rinnaga imetada.»

«Ma saan tonnide viisi kirju inimestelt, kes soovivad, et ma sellest räägiks!» lisas naine.

Loomulikult sai ta sellise avalduse eest nii positiivset kui ka negatiivset tagasisidet. «Natuke veider, et sa seda veel 4-aastasega teed,» kommenteeris üks jälgijatest.

«See on veider. Ma toetan rinnaga toitmist väga, aga pärast teist eluaastat peaks see lõppema!» lisas veel teinegi.

Coco lisas ka, et tema tütar Chanel sööb ka liha ja «päris toitu» ning rinnapiima saab ta «lohutuseks». «Imetamine on praegusel hetkel vaid lohutamiseks. Uskuge mind, see tüdruk armastab liha, seega see pole päris nii, et ta tavatoitu üldse ei söö,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles