VIDEO ⟩ Eesti räpipunt andis välja koroonahümni, mis näitab, kuidas elu karantiinis käib

Elu24
Copy
Kaader Tussipeatuse koroonasingli «Karantiin» muusikavideost.
Kaader Tussipeatuse koroonasingli «Karantiin» muusikavideost. Foto: Pressimaterjal

Kuna terviseamet on andnud soovituse kodus püsida, tuleb vaba aega kasulikult sisustada. Ropu nimega räpipunt Tussipeatus andis välja videosingli «Karantiin», mis kirjeldab elu koroonakriisi ajal.

Eesti ametlikuks koroonahümniks ristitud singel «Karantiin» ütleb läbi mahlakate riimide välja kõik tumedad mõtted, mis kriisiolukorras tulla võivad. «Tualettpaberi, alkoholi ja toidu pitsitav nappus, masu ähvardav vari ja üle pea kasvav peotuju - siit leiab kõike,» tutvustas bänd uut singlit.

«Päevakajalised teemad on vürtsitatud eriti terava musta huumoriga. Kui sa «Karantiini» korra kuulad, siis ei aita enam ükski vaktsiin,» hoiatas Tussipeatus. Samuti ei soovitata lugu kuulata puitmajades, kuna see on «äärmiselt lit».

Üle-eelmisel aastal Raadio 2 räpivõistlusel «Mina ka» ilma teinud punt hakkas möödunud suvel kõrva isegi 5miinusele, kui anti välja singel «Jaanituss».

Koroonaviirusest on juba laule tehtud ka välismaal, näiteks Vietnami tervishoiuministeerium andis välja õpetliku muusikavideo, kuidas käsi pesta ja koroonaviirusest jagu saada, ning sellest sai ootamatult tantsuhitt. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kuula «Karantiini»:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles