Video: noorte hokitreener tormas kohtunikule kallale, poisid ergutasid

Elu24
Copy
Jäähokikohtunik. Pilt on illustratiivne.
Jäähokikohtunik. Pilt on illustratiivne. Foto: Video / youtube

Ameerika Ühendriikide New Hampshire Monarchsi jäähokiklubi kuni 12-aastaste poiste juhendaja läks kohtunikule kallale, teatas ABC.

Vahejuhtum leidis aset pärast seda, kui New Hampshire mängijale määrati tavaline kaheminutiline karistus. Treener polnud otsusega sugugi nõus ning näitas seda täiel rinnal välja. Ta karjus ja kolkis hokiareeni poordiuksega.

Salvestatud videost on näha kuidas treener tuli vahetusmeestepingilt jääle, kiirustas kohtuniku juurde ja hakkas taplema. Kohtunik kaotas kähmluses tasakaalu ja kukkus. Osa noormängijatest jälgis sündmust osavõtmatult, teine osa aga kannustas hokikeppidega vastu jääd ja poorti tagudes täiskasvanud mehi ägedamalt poksima.

Kohalviibijate sõnul treener ka sülitas kohtuniku pihta. Pärast olukorra rahunemist saadeti treener jäält minema ja kohtunik jätkas matši vilistamist. 

«Kõige ebameeldivam on see, et noored mängijad ergutasid mehi kaklema,» lausus kohtuniketegevuse koordinaator Eugene Binda. 

Klubi teatel anti treenerile pärast mängu kinga. 

«Sellist käitumist ei saa aktsepteerida. Temast ei saa kunagi enam Monarchsi treenerit,» rääkis raevunud hokitreeneri kolleeg Tony Dalessio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles