KURJAST VAIMUST VAEVATUD ⟩ Mehhikos üritas lasteaia juhataja salaja mudilasest vaime välja ajada

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Vaimude väljaajaja. Pilt on illustratiivne
Vaimude väljaajaja. Pilt on illustratiivne Foto: art.com

«Kristuse verel on vägi,» ütles lasteaia juhataja nutvale lapsele, kelle peal naine vaimude väljaajamise rituaali sooritas. 

Mehhikos tagandati oma ametikohalt Querétaros asuva lasteaia direktor, kes jäi salajast juurdlust läbi viinud lapsevanematele vahele sellega, et sooritas nende poja peal vaimude väljaajamise rituaali, vahendas Mexico News Daily.

Juan Caballero y Osio lasteaia kasvandik rääkis ühel päeval koju jõudes oma vanematele, kuidas lasteaja juhataja väärkohtleb teda. Seepeale otsustasid murelikud vanemad oma lapse riietesse peita pisikese mikrofoni, et saada aimu, mis tegelikult toimub.

Suur oli vanemate üllatus, kui nad järgmisel õhtul salvestust kuulasid ja taipasid, et lasteaia juhataja üritas nende pojast vaime välja ajada.

«Kristuse verel on jõud,» lausus juhataja samal ajal, kui poiss naise tegevuse peale nuttis.  Lisaks käskis juhataja poisil jaki seljast võtta, kuid nuuksuv laps keeldus sellest.

Helisalvestisest oli veel kuulda, kuidas lasteaja juhataja räägib poisile, et eksortsism on mõeldud lastele, kes käituvad halvasti ja kui poiss on jätkuvalt sõnakuulmatu, siis ei lähe tal hästi. «Kas sa tahad, et ma lööksin sind? Sellega löön kõvasti,» karjus juhataja hirmunud lapsele.

Kohaliku omavalitsuse administraator Enrique de Echávarry teatas juhtunust kuuldes, et lasteaia juhataja tegevuse kohta  algatatakse menetlus. 

«Ettevaatusabinõuna kavatseme pedagoogi haldusmenetluse ajaks ametist vabastada,» ütles ta.

Lapse vanemad ütlesid, et nende poja peal tehtud eksortsism ei olnud ainus lasteaias toime pandud väärkohtlemise juhtum. 

Nad väitsid, et teada on ka teistest õpetajate ja administratiivtöötajate poolt laste peal toime pandud füüsilise ja emotsionaalse väärkohtlemise juhtumitest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles