SEEBIKUNST ⟩ «Vaprate ja ilusate» staar õpetab, kuidas kõrvakiilu anda

Elu24
Copy
Katherine Kelly Lang õpetab kõrvakiilu andma
Katherine Kelly Lang õpetab kõrvakiilu andma Foto: Kuvatõmmis / Instagram

Enam kui 30 aastat teleekraanil veetnud Katherine Kelly Lang teab nüüdseks igat nippi, millega vaatajaid õhku ahmima panna. Kuna «Vaprate ja ilusate» staar pole kade, otsustas ta fännidega jagada ka üht vanimat seebitrikki.

Kui on keegi, kes teab kõrvakiiludest kõike, siis on see just hittseebi esimesest episoodist saati Brooke Logan Forresteri kehastanud Katherine Kelly Lang. Talle on korduvalt vastu vahtimist andnud nii rivaalid kui ka armastatud ja loomulikult pole südikas Brooke võlgu jäänud.

USA uudistemagasini «Entertainment Tonight» saatejuhid Kevin Frazer ja Lauren Zima palusid näitlejannal ka neile õpetada kõrvakiilu andmise kunsti ning Lang jagas näpunäiteid suurima heameelega. «Sa pead laskma oma käel õrnalt mööda teise inimese põske libiseda,» õpetas ta ning lisas, et stseenipartner peab hoobi saamist teeseldes oma pea ära pöörama.

Katherine Kelly Lang demonstreeris kõike ka Lauren Zima peal ning see tekitas teleajakirjanikus palju elevust. «See on suur au,» õhkas Zima. «Milline au! Seebikiil!»

Piilu kaadri taha ja õpi kaval trikk ka ise selgeks!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles