Elu24 podcasti külaliseks oli sel korral lauljatar Shira, kes sai tuntuks Eesti Laulul. Noor ja andekas muusik räägib sel korral näiteks võrdlusest maailmakuulsa supermodelli Kendall Jenneriga ja ka sellest, miks ta otsustas Holistika instituuti õppima minna. 

Shira nime taga peidab end Marika Rodionova, kes osales sel aastal Eesti Laulul looga «Out in Space». Nii suurel laval esines ta esimest korda ning Eesti Laulu kohta ütleb ta nõnda: «Suurel laval on juba natuke teistmoodi pinge peal. Sa saad aru, et see on konkurss ja siin on hästi suur produktsioon taga ja sa ei tohi feilida.»

Kuid mida üldse tähendab nimi Shira? «Shira on tegelikult juudi päritoluga naiste nimi ja heebrea keele tõlkes tähendab see laulu või poeesiat.» 

«Tegelikult judaismis on selline traditsioon, et kui sa oled seal ringkonnas, kus on hästi palju inimesi, kes on Iisraelist pärit ja kes järgivad judaismi, siis sul peaks olema juudi nimi. Olemas on kindel nimekiri nimedest, mida sa võid endale valida ja siis see nimi toetab sind ja on sulle abiks sinu eluteekonna jooksul,» selgitas lauljatar.

Kuula ka täispikka saadet! 

Kommentaarid
Copy