TÖINE SUVI ⟩ Synne Valtri avaldas, millal teda lähikuudel laval näeb

Elu24
Copy
Lauljatar Synne Valtri.
Lauljatar Synne Valtri. Foto: Madis Sinivee

Laulja Synne Valtri avaldas sotsiaalmeedias oma fännidele toreda nimekirja. Nimelt jagas Synne Instagramis pilti kuupäevadest, millal tema bändi lähikuudel kontsertlavadel näha võib!

Synne jagas Instagramis fotot bändi esinemistest kuni augusti lõpuni. Eriti tegus on Synne Valtri bändi jaoks jaanipäeva eelne nädalavahetus ja juulikuu. 

Need, kes ei jõua kaua oodata, näevad Synnet juba homme, Eidapere rahvamajas. See on bändi ainus esinemine kestval kuul.

Aprilliks on planeeritud neli esinemist, 10. aprillil Valgas, 11. aprillil Tartus, 18. aprillil Rakveres ning 25. aprillil Menukas, mis asub Tallinnas.

Järgneb natuke rahulikum maikuu, kus on kolm esinemist, 9. mail Imabere kõrtsis, 15. mail Tartus Püssirohu keldris ja 16. mail jälle Menukas.

Juunis esinetakse nii Põlvas (5. juuni) kui ka Märjamaa lauluväljakul (6. juuni). Siis on natuke pausi ja 20. kuni 22. juunini esineb Synne Valtri bänd kolmel erineval jaanitulel.

Juulis on esinemisi lausa seitse, sellest esimesed kaks on 4. juulil - Põltsamaa lossihoovis ning taas Menukas. 10. juulil loob bänd meeleolu Võhma linna päevadel, järgmisel päeval Vergi sadamas. Tõrvas esineb Synne 17. juulil, Kanepi festivalil 18. juulil ja Rakvere maratonil 19. juulil.

Augustis on hetkel esinemisi plaanis neli, 8. augustil kuuleb bändi Lohusalu sadamas, 15. augustil Kiviõli rahvamajas ning 21. augustil Tartus. Augustile paneb hetkel punti 30. augusti esinemine Lüübinitsa sibula- ja kalalaadal. 

Esinemiskava lõppu on märgitud, et see võib muutuda, kuid praegu tundub fännide rõõmuks, et Synne suvi tuleb töine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#synnevaltriband ??

A post shared by SYNNE VALTRI OFFICIAL (@synnevaltri) on

Enne esinemiskava postitamist jagas Synne fännidega ka säravat pilti endast. «Täna oli FANTASTILINE päev! Miks? Küll varsti kuulete,» vihjas Synne postituse pealkirjas salapäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles