PÄRIS RUMAL ⟩ Video: juutuuber ummistas nihu läinud naljaga kogu maja kanalisatsioonisüsteemi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Prantsuse juutuuber ummistas kummipallidega kogu ümbruskonna kanalisatsioonisüsteemi.
Prantsuse juutuuber ummistas kummipallidega kogu ümbruskonna kanalisatsioonisüsteemi. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Prantsuse juutuuber Cyril Schreiner tahtis teha nalja, kui valas oma vanni hunniku vees paisuvaid kummipalle. Kas tegemist oli aga nihu läinud naljaga või hoopis kohatise osava lavastusega? 

Cyril Schreiner otsustas oma viimase veebivideo jaoks täita vanni orbeežidega ehk vees laienevate silikoonkuulidega, kuid ilmselt ei olnud ta läbi mõelnud seda, kuidas paisunud kuulid vannist välja saada, vahendas Mirror.

Schreiner otsustas nimelt ühel hetkel, et kuulidest vabanemiseks on parim viis lasta need torust alla. Ta ei tulnud aga selle peale, et need võivad hoopis wc-potist või kraanikausist välja vulpsama hakata.

Schreiner tegi asja veel hullemaks, kui hakkas tualetipotti loputama, põhjustades oma vannitoas sellega üleujutuse.

Seejärel üritas noormees palle tolmuimejasse tõmmata, aga ka see ei läinud tal plaanipäraselt, sest masin hakkas kärssama.

Juutuuber väitis oma videos ka, et ummistas kummipallidega kogu naabruskonna kanalisatsiooni ja väitis, et sai omavalitsusest kirja, kus politsei otsib kummipallidega kahju tekitanud inimest.

Kuid hiljem teatas linnapea, et kõiki naabruses asuvaid maju ühendavat drenaažisüsteemi pole. See viitab aga sellele, et vähemalt osa videost oli lavastatud.

Kui palju pahandust aga Schreiner tegelikult teistele majaelanikele tekitas, eks seda teab noormees ikka ise kõige paremini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles