Mis on Tanel Padari kihlatu arvates kõige romantilisem asi, mida mees talle teinud on? (1)

Elu24
Copy

Kanal 2 telesaates «Õhtu!» käisid külas muusikud Tanel Padar ja Tomi Rahula, kes mängisid otse-eetrist üht põnevat ja lustakat mängu.

«Õhtu!» läks täna esimest korda eetrisse uuest stuudiost ning seda vaatamata tehnilistele viperustele. Loe ka: Postimehe meediamajast kadus elekter, aga «Õhtu!» kevadhooaeg käis täistuuridel.

Uue stuudio esimesteks külalisteks olid Tanel Padar ja Tomi Rahula, kes pidid otse-eetris ära arvama, kuidas nende elukaaslased teatud küsimustele vastanud on. 

Kuigi küsimusi oli erinevaid, tuli Padaril muuhulgas vastata ka küsimusele, mis on ta kihlatu Laureni arvates kõige romantilisem asi, mida Padar teinud on. Variante oli mitu: hommikusöögi voodisse viimine, salajaste pisikeste kirjakeste jätmine ning tütre unele kussutamine.

«Naised ja mehed on ikka nii erinevad. Meesterahvas ise oleks arvanud, et on äkki abieluettepanek, rasedaks tegemine on number kaks... Mitte ühtegi neist,» sõnas ta lustakalt.

Padar avaldas, et kuigi ta on mõned korrad kihlatule hommikusööki voodisse viinud küll ning tütar kussutab ka unele, siis on ilmselt õige vastus siiski salajaste kirjade jätmine. «Ma arvan, et kõige romantilisem asi ei ole ikkagi titega seotud, vaid nende pisikeste kirjakestega,» sõnas muusik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles