VIDEO ⟩ Eesti Laulu võitja Uku Suviste: olin viimased 15 aastat arvestanud, et ma ei võida (7)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

65. Eurovisiooni lauluvõistlusele sõidab Eestit esindama Uku Suviste, kes ütles Elu24-le, et oli arvestanud ka võimalusega, et Eesti Laulu võitu ei tule. Vaata videot!

2011. aastal Eesti Laulult disklahvi saanud ja mullu teiseks jäänud Suviste tunnistas, et oli finaalis arvestanud kõigi võimalike tulemustega. «Ma olin arvestanud sellega, et ma ei võida, viimased 15 aastat, ma olen väga arvestav olnud,» naljatles laulja.

Suviste peamine konkurent oli 18-aastane Jaagup Tuisk, kellega koos on juba kuus aastat tagasi lavalaudu jagatud, kui Tuisk oli alles põhikoolilaps. «Temaga konkureerida oli väga uhke ja hea tunne,» ütles Suviste ning kiitis ka teisi konkurente.

Suviste lisas, et kui ta mullu superfinaalis Victor Crone'ile alla jäi, oli ta tegelikult valikuga rahul. «Mulle meeldis väga see lugu. Kui see lugu võitis, midagi pole parata, see valik polnud halb,» rääkis ta.

Vaata videost, mida ütles Suviste veel oma peamise konkurendi Jaagup Tuisu kohta ning mida arvas ta Aneti ja Fredi laulust!

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles