SEIKLUS PILVEDE PEAL ⟩ Eesti stjuardess räägib värvikaid lugusid, mis lennu ajal juhtunud on

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: stjuardess kohvriga.
Pilt on illustreeriv: stjuardess kohvriga. Foto: www.pexels.com/ Elena Buzmakova

Eesti stjuardess Regina Rossikhina avaldas väljaandele Limon, millised on olnud need värvikad vahejuhtumid lennuki pardal, mille tunnistajaks ta ise on olnud.

  • Tööpraktika on naisele näidanud, et mitte kõik ei oska lennukis tualetti minnes ust lukku panna, seega võib olukord piinlikuks kiskuda nii inimesele tualetis kui ka inimesele teisel pool ust.
  • Omajagu piinlik on ka see, kui reisija palub vett ning stjuardess unustab hetk hiljem ära, kellele ta selle viima pidi.
  • Ükskord ajas stjuardess reisijale kogemata sidruniviilud sülle, ent õnneks polnud klaasis midagi muud. Ka reisijaga tal vedas, sest too ainult naeris ning ei paistnud juhtunust kuigi häiritud olevat.
  • Kord tahtis üks terve ja elujõus meesterahvas, et stjuardess tema koti istme kohal olevale riiulile tõstaks. «PS! Ma aitan vanemaid inimesi, lapsi, rasedaid ning puuetega inimesi. Päevas lendab meiega keskmiselt 240 inimest, kas te tõesti arvate, et teie kottide kandmine on meie kohustus?»
  • Tähelepanu, emad! Te ei pea oma silmi pööritama, kui palume teil ka lapse turvavöö kinnitada. Jah, isegi siis, kui ta magab. Ja veel üks asi: visake mähkmed prügikasti, mis asub tualettruumis. Kasutatud mähkmeid pole vaja esiistme taskusse toppida või meile kinkida. Ohutut lendu kõigile!

Loe rohkem venekeelsest meelelahutusportaalist Limon!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles