PÕNEV KOKKUSATTUMUS ⟩ Rovanperä ja Evans olid tiimikaaslased ka kakskümmend aastat tagasi!

Elu24
Copy
Toyota tiimi rallisõitja Elfyn Evans ja kaardilugeja Martin Scott kallavad Rootsi ralli võitu tähistades šampanjaga üle tiimikaaslased Kalle Rovanperä ja Jonne Halttuneni.
Toyota tiimi rallisõitja Elfyn Evans ja kaardilugeja Martin Scott kallavad Rootsi ralli võitu tähistades šampanjaga üle tiimikaaslased Kalle Rovanperä ja Jonne Halttuneni. Foto: MICKE FRANSSON/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Toyota rallitiimis on käimasoleval hooajal kolm uut sõitjat: Sebastien Ogier, Kalle Rovanperä ja Elfyn Evans. Trio on WRC-aastat alustanud vägevalt. Rovenperä ja Evans isegi vägevamalt, kui võis oodata.

19-aastane soomlane Rovanperä tõusis noorima rallisõitjana Rootsi MM-rallil poodiumile ja 31-aastane Evans juhib pärast kaht etappi ralli maailmameistrivõistlusi.

Aga....Rovanperä ja Evans on ka varem tiimikaaslased olnud. Nimelt Kalle ja Elfyni isad Harri Rovanperä ja Gwyndaf Evans kihutasid MM-sarjas meeskonnakaaslastena aastatel 1999. ja 2000, kirjutas Iltasanomat.

Jah, käbi ei kuku kännust kaugele...

53-aastane Harri Rovanperä sõitis omal ajal 111 MM-ralli etapil ja võitis neist ühe, praegu 60-aastane Gwyndaf Evans osales 32 MM-rallil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles