PILT JA VIDEO ⟩ Teleajakirjanik Keili Sükijainen tegi midagi, mida vähesed julgevad proovida

Elu24
Copy
Keili Sükijainen.
Keili Sükijainen. Foto: Rasmus Koosora

Tänane sünnipäevalaps Keili Sükijainen (29) näitas Eesti Vabariigi aastapäeva järgsel päeval oma Instagramis, kuidas ta riigi sünnipäeva tähistas. Sükijainen võttis julguse kokku ja tegi midagi, mida vähesed julgevad proovida: ta käis esimest korda taliujumas!

«Palju õnne, Eesti!» alustas Sükijainen teisipäeval postitatud postituses.

«Armsa kodumaa 102. sünnipäeva puhul proovisin esimest korda ära taliujumise, sest kes need hullud ikka keset talve külma vette hüppaks kui mitte eestlased,» naljatas teleajakirjanik ning jagas oma kogemusest nii ühte pilti kui ka kahte videoklippi.

Ettevõtmisega jäi Sükijainen väga rahule lisades, et tegu oli vägeva kogemusega ja ta soovitab seda «soojalt (mitte üldse külmalt)».

Postituses selgub, et Sükijainen ujus kuni «motivatsiooni pöördeni», mis on edasi-tagasi umbes saja meetri pikkune vahemaa. Taliujujate seltskonnas on tegu päris korraliku saavutusega ning mitte kõik ei uju esimesel korral nii kaugele.

«Esimese korraga ja kohe pöördeni?» imestas Timo postituse all. Sükijainen vastas, et see lihtsalt läks nii, mille peale kirjeldas mees, et tavaliselt võtab see mitu korda harjumist.

«Ja mõni ei suudagi,» nentis Timo ja küsis Sükijainenilt, kas nad kohtuvad õhtul siis samas kohas?

«Päris korralik ots muidugi alustuseks!!» kommenteeris ka Mihkel naise postituse alla. 

Teleajakirjanik külastas Pirita taliujumiskeskust, kus saab ujuda kolmel korral nädalas: teisipäeval, neljapäeval ja pühapäeval.

Postituse avaldamise kuupäeva põhjal tundub, et Sükijainen käis end külma vette kastmas teisipäeval. Tol päeval näitas taliujumiskeskuse infotahvel, et õhutemperatuur oli 1,8 kraadi ning veetemperatuur 2,2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles