VALUS ⟩ Modell Gigi Hadid astus oma peika kaitseks välja ja tegi maailmakuulsa juutuuberi maatasa

Elu24
Copy
Model Gigi Hadid ja laulja Zayn Malik aastal 2016.
Model Gigi Hadid ja laulja Zayn Malik aastal 2016. Foto: Reuters/ScanPix

Ka staarid tülitsevad! Juutuuber Jake Paul kritiseeris Twitteris poistebändist One Direction tuntud lauljat Zayn Malikut, ent ei osanud oodata, et saab korraliku peapesu hoopis tolle pruudilt.

23-aastane Ameerika Ühendriikide juutuuber Jake Paul, kellel on ligi 20 miljonit jälgijat, säutsus täna, et laulja Zayn Malik oli temaga ülbelt käitunud. «Oleksin pidanud Zane'ile (nimi on ilmselt tahtlikult valesti kirjutatud – toim) peaaegu kere peale andma, sest ta on väike kutt ja tujukas ning saatis mu põhimõtteliselt põhjuseta kuradile, kuigi ma käitusin temaga kenasti,» kurtis Paul.

Juutuuber jätkas: «Zane, ma tean, et sa loed seda... ära ole vihane, kuna sa tulid üksinda koju oma suurde hotellituppa, hahaha.» Järgmises säutsus selgitas Paul, et Malik hakkas tema peale karjuma ja läks püha viha täis. «Ma tunnen lapstähtedele kaasa,» lisas ta.

Juutuuber Jake Paul läks teiste staaridega tülli.
Juutuuber Jake Paul läks teiste staaridega tülli. Foto: AP/Scanpix

Maliku tüdruksõber, maailmakuulus modell Gigi Hadid ei lasknud juutuuberil üksi paukuda. «Sa oled selle peale pahane, et ta ei viitsi sinu ja sinu piinlikkust tekitava Youtube'i kambaga hängida?» säutsus Hadid vastu ning selgitas, miks Malik üksi koju läks: «Sest tal olen mina, kullake. Teda ei koti sinusugune ebaoluline kole tegelane.»

Hadidi säuts on saanud juba üle 280 000 meeldimise, samas kui juutuuberi poolehoidjaid on vaid 7000.

Välismaa meedia teatel kohtusid Malik ja Paul eile, kuna nad olid mõlemad Las Vegases, et vaadata Tyson Fury ja Deontay Wilderi poksimatši, vahendas BuzzFeed. Matši võitis Fury.

Fury lõi Wilderi pikali.
Fury lõi Wilderi pikali. Foto: Reuters/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles