«SELLINE ILUDUS» ⟩ Tšellist Silvia Ilves näitas, kui edevalt ta oma kallimale 16-aastaselt poseeris

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Teet Malsroos

Tšellist Silvia Ilvesel jagas reedel sotsiaalmeedias fotosid ajast, mil muusik oli noor. Kahel fotol sai kokku näha Ilvest kolmes  vanuses: 15-, 16- ja 19-aastaselt.

«Sattusin sügavasse nostalgiasse arvutis hilistel õhtutundidel vanade fotode kütkes, valasin natuke õnne ja kurbuse pisaraid, pursates mõne foto peale laginal naermagi,» kirjutas Ilves ühe oma postituse alla selgituseks.

Esimene pilt, mille tšellist oma Instagrami-kontole lisas, pärineb aastast 2009. «Edev poseerimine 16-aastase neiuna oma kallimale, kellega oma esimesed kaks last sain ning 2011. aastal ka abielunaiseks tehti,» täpsustas Ilves ja tunnistas, et kaamera ees poseerimine on teda «aegade algusest paelunud».

«Õnneks muusikule see halba ei tee!» lisas ta naljatades antud postituse lõpetuseks ja märkis selle lõppu ka sellised märksõnad nagu «nostalgia», «ma ei usu» ning «selline iludus».

Natuke hiljem pani tšellist sotsiaalmeediasse veel ühe pildi, millel oli kõrvuti kaks fotot nooremast Ilvesest. «Vahelduseks igavatele tšellomängu fotode jagamist kontsertidelt jätkan naistele huvitava teemaga,» kirjutas ta alustuseks ning täpsustas, et vasakul on ta 15-aastasena ja paremal 19-aastasena.

«Kunagi 15-aastaselt tehtud poisipea kasvatasin kenasti pikaks tagasi oma 19ndaks eluaastaks. Ega tea, kas enam nii kiiresti õnnestub!» mõtiskles muusik. «Siin (Instagramis - toim) just paljud on usutlenud/küsinud, et kas kunagi veel näeb Silviat ilusate pikkade kiharatega... 2008 vs 2012, 2020/...?» nentis Ilves salapäraselt.

Ilves on paar päeva olnud Instagramis vägagi aktiivne, postitades pärast nooruspõlve fotosid ka kolm värskemat pilti eraldi postitustena. Lisaks jagas Ilves sotsiaalmeedias kolme videoklippi, kus kahel mängis  tšellot.

Lisaks on Silvia viimase ööpäeva jooksul ohtralt oma kontole lisanud ka Instagrami-lugusid, mis on kõik aga seotud muusikaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles