VALUS VIDEO ⟩ Noor USA teivashüppaja vajas pärast võigast õnnetust 18 õmblust

Elu24
Copy
Noor USA teivashüppaja jagas sotsiaalmeedias õnnetuse hetke, mis temaga treeningu ajal juhtus.
Noor USA teivashüppaja jagas sotsiaalmeedias õnnetuse hetke, mis temaga treeningu ajal juhtus. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameeriklane Zach McWhorter (21) õpib Utah osariigi ülikoolis ning tegeleb ühtlasi ka teivashüppega. Hiljuti jagas aga noor sportlane sotsiaalmeedias ühte valusat hetke, mis temaga treeningu ajal juhtus.

TMZ vahendab, et Zach McWhorter sai teivashüppe treeningu ajal ühe kõige valusama vigastuse üldse, sest noormees lendas kubemega teiba otsa. 

Alguses tundus see nagu iga teine hüpe, kuid kui Zach läks üle lati jäi teivas püsti ja torkas ameeriklast otse «munadesse». «Ma nägin oma munandikoti sisemust,» kirjeldas Zach hiljem oma vigastust.

Zach ütles BuzzFeedile, et tema isa, kes on ka noormehe treener, viis ta viivitamatult haiglasse. Zach vajas 18 õmblust! 

Õnnetus juhtus mõni aeg tagasi ja praeguseks on Zachil alles vaid arm. «Ühel päeval saame teada, kas need (munandid - toim) toimivad või mitte,» kostis teivashüppaja oma võimaliku püsiva vigastuse kohta.

Juhuslikult filmis ameeriklane just seda hüpet sotsiaalmeedia postituse jaoks. Zachi Tik Toki kontole üleslaetud postitusele, mida on vaadatud üle kuue miljoni korra, kirjutas ta loodetavasti naljatades juurde: «puhake rahus, mu tulevased lapsed».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles