ÄRA ENAM VÕIDA ⟩ 10-aastane jalgpalliklubi Manchester Unitedi fänn kirjutas Jürgen Kloppile kirja

Elu24
Copy
Kuulsa sakslase Jürgen Kloppi juhendatav Liverpooli jalgpalliklubi pole tänavu Inglismaa meistrivõistlustel kaotanud ainsatki mängu.
Kuulsa sakslase Jürgen Kloppi juhendatav Liverpooli jalgpalliklubi pole tänavu Inglismaa meistrivõistlustel kaotanud ainsatki mängu. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters/Scanpix

10-aastane Manchester Unitedi fänn Dara kirjutas kooliprojekti raames Inglismaa meistrivõistluste liiderklubi Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile kirja. Kirjas palus poiss Kloppil mitte enam matše võita ja tahtlikult kaotada võitlus meistritiitli eest, vahendab sport-express.ru.

«Kahjuks ei saa ma teie soovile vastu tulla,» vastas Klopp. «Ükskõik, kui palju sa ka ei tahaks, et Liverpool kaotaks, on minu ülesanne teha kõik selleks, et Liverpool võidaks. Liverpoolill on miljoneid fänne ja ma ei saa neid alt vedada.»

«Õnneks on jalgpall selline mäng, kus kaotusi tuleb ikka ette,» lisas sakslane.

«10-aastasena võite arvata, et asjad jäävadki nii, nagu nad parajasti on. Kuid mina 52-aastasena võin julgelt öelda, et nii see ei ole. Üks asi mis ei muutu, on teie armastus jalgpalli vastu. Manchester Unitedil on teiega väga vedanud. Loodan, et kui Liverpoolil õnnestub tiitel võita, te väga ei kurvasta. Kuigi meie klubid on konkurendid, peame teineteist austama. See on jalgpall,» vastas Klopp. 

Kloppi juhendatav Liverpool on Inglismaa meistrivõistluste suveräänne liider 76 punktiga 78st võimalikust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles