UNIMÜTSI UNISTUSTE TÖÖ ⟩ Magad Ülemiste keskuses kuus tundi ja pistad tasku tuhat eurot

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Ülemiste keskuse madratsipood ostib supermagajat, kellele kuuetunnise uinaku eest tuhat eurot maksta.
Ülemiste keskuse madratsipood ostib supermagajat, kellele kuuetunnise uinaku eest tuhat eurot maksta. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Tööpakkumiste portaalist CV Keskus leiab lõbusa tööpakkumise, kus otsitakse ei kedagi muud kui unimütsi. Inimesele, kellel on võime magada kus iganes ja mis iganes asendis, pakutakse tööotsa eest tuhat eurot kätte.

13. märtsil tähistatakse rahvusvahelist unepäeva ja sellega seoses otsib Ülemiste keskuses asuv madratsipood üht korralikku unimütsi, kelle jaoks ei ole probleem kuus tundi keskuse aatriumis segamatult magada. 

CV Keskusesse postitatud töökuulutuse järgi peab keskuse kärarikkas aatriumis magav inimene olema valmis unustamatuks kogemuseks.

Sealjuures peab unimüts kindlasti kinni pidama mitmest reeglist. Näiteks peab magamise ajal jääma pea padja peale nähtavale kohale ja pärast magamist tuleb korraldajale esitada raport oma unekogemuse kohta. 

Magajaks ei saa aga kandideerida igaüks. Ühel õigel magajal peab olema vähemalt 18 aastat magamise kogemust ning kindlasti tuleb magamisse suhtuda positiivselt ja innukalt. 

Kasuks tuleb ka võime magada igas asendis ja oskus uinuda olenemata kellaajast. Seega on suur eelis kõigil neil, kellel on oskus teha professionaalseid päevaseid uinakuid.

Lisaks ei tee paha, kui kandidaat oskab märgata magamisega seotud materjalide struktuuri, pehmust ja jäikust. 

Vaata kuulutust siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles