ŠOKK ⟩ Relvastatud varas rikkus Harry Stylesi valentinipäeva

Elu24
Copy
Muusik Harry Styles sõbrapäeval fännidega.
Muusik Harry Styles sõbrapäeval fännidega. Foto: PA Pictures/Scanpix

Briti meedia teatel lõppes kunagise poistebändi One Directioni liikme Harry Stylesi valentinipäev ehmatusega, kuna teda rööviti noa ähvardusel.

26-aastane muusik oli reede õhtul Inglismaal Londonis väljas aega veetmas, kui tema juurde tuli mees, kes noa välja tõmbas ja sularaha nõudis, vahendas Mirror.

Politsei teatel leidis sündmus aset kümme minutit enne keskööd ning politsei kutsuti veidi hiljem. «Ohver vigastada ei saanud, aga temalt varastati sularaha. Vahi alla kedagi võetud pole, uurimine käib,» teatas kohalik politseiesindaja.

Juhtum leidis aset Põhja-Londonis Hampsteadis. Allika sõnul säilitas Styles olukorras külma närvi, andis vargale kiiresti raha ning hoidis nii enda kui ründaja rahulikuna. Allika teatel oli muusik pärast juhtunut arusaadavalt verest väljas.

See pole ainus ehmatav sündmus, mis viimasel nädalal Stylesi elus on olnud: vaid päev pärast vargust leiti mehe endine tüdruksõber Caroline Flack, tuntud Briti saatejuht, oma Londoni korterist surnuna.

Täna esineb Styles Briti muusikaauhindade galal, kus ta on nomineeritud kahele auhinnale: parima albumi ja meesartisti tiitlile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles