ENNE JA NÜÜD Sharon Osbourne tegi pärast 18 aastat oma elus suure muudatuse!

Elu24
Copy
Briti telenägu ja rokkar Ozzy Osbourne'i abikaasa Sharon Osbourne 2019. aasta septembris.
Briti telenägu ja rokkar Ozzy Osbourne'i abikaasa Sharon Osbourne 2019. aasta septembris. Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

Briti telenägu ja rokkar Ozzy Osbourne'i (71) abikaasa Sharon Osbourne (67) on viimased 18 aastat iga nädal värvinud oma juukseid punaseks. Nüüd on aga Sharon juuste värvimisest loobunud ja telenäol on nüüdsest plaatinum blondid kiharad!

Sharon Osbourne'i juuksur jagas sotsiaalmeedias pilti telenäo uuest soengust. Sharon on otsustanud loobuda oma punastest juustest, mida ta viimased 18 aastat on iganädalaselt värvinud ja naisel on nüüdsest valged juuksed!

«Sharonil on 100% valged juuksed ja ta on viimased 18 aastat värvinud juukseid kord nädalas erksaks punaseks. Ta rääkis mulle, et tahtis seda muudatust teha juba ammu, kuid iga kord, kui ta seda proovis, lõppes see katastroofiga,» seletas juuksur Jack Martin oma postituses.

Sharon Osbourne (paremal) koos oma tütre Kellyga 2010. aastal. Sharonil on praktiliselt kaks aastakümmet värvinud oma juukseid punaseks, vahel isegi väga erksaks nagu pildil näha.
Sharon Osbourne (paremal) koos oma tütre Kellyga 2010. aastal. Sharonil on praktiliselt kaks aastakümmet värvinud oma juukseid punaseks, vahel isegi väga erksaks nagu pildil näha. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Juuksuri sõnul oli Sharon väsinud juuste värvimist aga ta pidi seda tegema, kuna on peaaegu iga päev teleeetris.

«Plaatina blondiinini jõudmiseks kulus mul algusest lõpuni kokku 8 tundi,» tunnistas juuksur ja lisas, et nüüd ei pea Sharon oma juuste iganädalasele värimisele enam aega raiskama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another great day in my career welcoming the most beautiful and elegant talk show host and entertainer @sharonosbourne for a complete transformation. Sharon has 100% white hair and she was coloring her hair once a week dark vibrant red for the past 18 years. she explained to me that she wanted to do this transformation long time ago but every time she attempts it ends up with a disaster. Sharon was very tired of coloring her hair once a week and she was obligated to since she is on tv almost every day hosting her popular tv show @thetalkcbs . I didn«t promise Sharen anything but I told her I will try my best, it took me a total of 8 hours from start to finish to get her to a platinum blonde so she doesn»t have to be committed to coloring her hair once a week anymore. I had great time spending my day off with this gorgeous, humble, and sweet soul. ____________________________________________ Products used in this transformation. Lightener: @wellahairusa blondor with 20 vol Bond insurance: @olaplex Toner: @pravana 10.07 with zero lift Treatment: olaplex number 2 Color tools : @framar ——————————————————— #behindthechair #americansalon #modernsalon @behindthechair_com @american_salon @modernsalon #silverhair #platinumhair #opaplex #wellahair #wella #wellaprofessional #pravana #sharonosbourne #celebrityhair #platinumhair @saloncentric @cosmoprofbeauty

A post shared by ᒍᗩᑕK ᗰᗩᖇTIᑎ (@jackmartincolorist) on

Sharoni suur muutus tuleb vähem kui kuu pärast seda, kui naise abikaasa, rokilegend Ozzy Osbourne, tunnistas jutusaates «Good morning America», et tal on Parkinsoni tüve üks vormidest.

(Vasakult paremale) Kelly, Ozzy ja Sharon Osbourne. Rokilegend avalikustas 2020. aasta jaanuaris, et tal on Parkinsoni tõve üks vormidest.
(Vasakult paremale) Kelly, Ozzy ja Sharon Osbourne. Rokilegend avalikustas 2020. aasta jaanuaris, et tal on Parkinsoni tõve üks vormidest. Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

«See on sekundaarne parkinsonism, mis on üks Parkinsoni vormidest. Parkinsonil on mitmeid erinevaid vorme,» kirjeldas Sharon oma abikaasa haigust. 

«Ühegi kujutlusvõime piires ei ole surmamõistmine, kuid see mõjutab teatud närve kehas. Sul on hea päev, hea päev ja siis sul on tõsiselt halb päev,» lisas Sharon.

71-aastane Ozzy avaldas, et vahel on tal käed tuimad ja vahel on tal raskusi, et diivanilt tõusta. Rokkar põhjendas otsust oma diagnoosist avalikult rääkida sellega, et ta ei oska hästi saladusi hoida.

Sharon ja Ozzy Oborune on olnud abielus alates 1982. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles