KAS MEHE KÄTTEMAKS ⟩ Hollywoodi seksterapeut leiti oma kodu rõdu alt surnuna

Elu24
Copy
Amie Harwick
Amie Harwick Foto: Dr. Kayte Susse D.C./Youtube.com

Hollywoodi seksterapeut Amie Harwick (38) tapeti nädalavahetusel, teatas Los Angelese politsei. Naise endine kallim on tema tapmises kahtlustatavana juba ka vahistatud, vahendab CNN.

Politsei reageeris teadetele, et Hollywood Hillsi naabruses «võib kuulda naist karjumas». Tänaval jooksis neile vastu Harwicki korterikaaslane, kelle sõnul rünnati naist nende kodus. 

Politsei leidis kolmanda korruse rõdult alla lükatud Harwicki tänavalt. Naisterahvas oli väga raskelt vigastatud ja teadvuseta. Ta toimetati kohalikku haiglasse, kus ta hiljem suri.

Los Angelese politseijaoskond avaldas, et uurimine on seni näidanud, et Harwicki koju murti sisse ja et ülakorrusel toimus rüselemine.

Arreteeritud on Harwicki endine poiss-sõber Gareth Pursehouse (41). Teda hoitakse vahi all. Hetkel pole selge, kas Pursehouse'il on advokaat.

Harwick avaldas hiljuti, et kardab oma endist poiss-sõpra ning võttis tema vastu lähenemiskeelu. Politsei sõnul oli lähenemiskeeld aegunud ja teadaolevalt kohtus Harwick mehega kaks nädalat enne surma.

Harwick oli Lääne-Hollywoodis tuntud terapeut, kes oli spetsialiseerunud pere- ja seksinõustamisele. Ta käis regulaarselt erinevates podcasti saadetes, telekanalites ja Youtube'i kanalites oma tööst rääkimas.

Endine Playboy modell Harwick kihlus 2018. aastal telesaate «Kuum hind» saatejuhi Drew Careyga. Umbes aasta hiljem läksid nad lahku.

Naise surma järel on sotsiaalmeediasse tekkinud rohkelt austusavaldusi. Modell Emily Sears kirjutas: «Minu terapeut. Tema töö muutis mu elu. See on südantlõhestav, ta pühendas oma elu teiste aitamisele.»

«Rääkisime üksikasjalikult minu koduvägivallaga seotud minevikust,» kirjutas telekanali E! produtsent Kelsey Darragh. «Ta pühendas oma elu sellele, et aidata minusuguseid naisi. See kõik tundub ebareaalne. Puhka rahus, dr Amie.»

Näitleja ja instastaar Lindsey Pelas kirjutas: «Olen alates eilsest üritanud mõelda, kuidas sellest kirjutada, kuid jõudsin järeldusele, et ühestki sõnast ei piisa. Mul on tõeliselt kahju, et nii edukas, asjatundlik ja empaatiline inimene sellelt planeedilt nii kohutaval moel ära võeti. Sa avaldasid inimkonnale mõju läbi oma intellekti ja kaastunde ning sind igatsetakse väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles