PÄEVA ÜLLATUS ⟩ Kas lauljatar Mariliis Jõgeva on päriselt Jõgevalt pärit?

Elu24
Copy
Eesti Laul 2020 teine poolfinaal
Eesti Laul 2020 teine poolfinaal Foto: Konstantin Sednev

Kui olete pärit Jõgevalt ja mõtlete, et peate Eesti Laulu teises poolfinaalis hääletama just Mariliis Jõgeva poolt, et kodukandi lauljatari pildil hoida, peate kahjuks pettuma!

Nimelt pole Mariliis Jõgeva, kes osaleb Eesti Laulul looga «Unistustes», üldse Jõgevalt pärit. 9-aastaselt laulmisega alustanud naise kodulinn on hoopis Võru, vahendab allstarz.ee. Perekonnanime sai ta abikaasalt, enne abielu oli ta nimi Mariliis Loos.

«Esimest tüdrukutebändi Run A Way hakkasin tegema, kui olin 15-aastane. Meil pidi olema saatja ja ööklubidesse lasti meid alati ainult tagantuksest,» meenutas lauljatar oma esimest bändi.

Jõgeva on peamiselt tuntud, kuna esitab Kanal 2 draamasarja «Pilvede all» tunnuslaulu «Väike valge vale», mille kirjutasid Hendrik ja Berit Sal-Saller.

Eesti Laulul käis ta ka 2015. aastal, tookord artistinimega Mari. Tema laul «Kolm päeva tagasi» kahjuks poolfinaalist edasi ei pääsenud.

2017. aastal ilmus Jõgeva debüütalbum «Helerohelised huuled».

Jõgeva on oma tänavuse Eesti Laulu võistlusloo kaasautor, ta kirjutas laulu koos produtsendi Oliver Mazurtšakiga. Kui hoiate loole pöialt, helistage 9007012, isegi kui te Jõgevalt ega Võrust pärit pole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles