UUS KUUM PAAR ⟩ Kaks Eesti Laulu konkurenti elasid poolfinaalile hoopis käsikäes kaasa

Elu24
Copy
Värske paar Merilin Mälk ja Andrei Zevakin jäi esimest korda pildile 2020. aasta veebruaris Eesti Laulu esimeses poolfinaalis.
Värske paar Merilin Mälk ja Andrei Zevakin jäi esimest korda pildile 2020. aasta veebruaris Eesti Laulu esimeses poolfinaalis. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Muusikute risttolmlemine jätkub! Eesti Laulu esimeses poolfinaalis jäid paarina esimest korda kaamera ette laulja Merilin Mälk ja produtsent Andrei Zevakin.

23-aastase Andrei ja 19-aastase Merilini teed ristusid novembris, kui esimene kutsus viimase oma Eesti Laulu teemalisse taskuhäälingusse.

Kuigi Tartu ülikooli spordihoones jäid Merilin ja Andrei kaamera ette vaid kõrvuti istudes, elasid nad 5miinuse etteastele kaasa ka käsikäes.

Merilin Mälk ja Andrei Zevakin. Eesti Laul 2020, I poolfinaal, Tartu, 13.02.2020.
Merilin Mälk ja Andrei Zevakin. Eesti Laul 2020, I poolfinaal, Tartu, 13.02.2020. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Merilin osaleb tänavu Eesti Laulul esimest korda, esitades tänases poolfinaalis pala «Miljon sammu». Seni teatakse teda peamiselt saatesarjast «Eesti otsib superstaari», kus ta Uudo Sepa ja Sissi Nylia Benita järel kolmandaks jäi.

Muusikaprodutsent ja laulukirjutaja Andrei Zevakin, kes valiti tunamullu MyHitsi auhinnagalal aasta juutuuberiks, osales konkursil ka eelmisel aastal, olles laulu «Hold Me Close» üks autoritest. Lugu esitas lauljatar Emily J.

Tänavu on Zevakin taas võistlustules, tema lugu «I'm Sorry. I Messed Up» esitab Merilinile staarisaates pähe teinud Uudo. Zevakin näitleb ka loo videos.

Esinemisjärjekorralt on Merilin täna viies ja Uudo üheksas. Teisest poolfinaalist pääseb kahe hääletusvooru tulemusel edasi kuus parimat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles