KARM SÜÜDISTUS ⟩ Bieberi fännid on pahased – uue albumi laulud oleks nagu üksteise pealt kopeeritud

Elu24
Copy
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: AFP/SCANPIX

Justin Bieberil tuli peale pikka pausi välja uus album. Kõik fännid ei ole aga valentiniüllatuse üle sugugi rõõmsad. Paljud kurdavad, et meloodiad liiga sarnased...

Meeletu kuulsuselennuga alustanud Justin Bieber on viimastel aastatel vaikselt võtnud. Nüüd tegi ta aga kuulajatele valentinikingi ning avaldas 14. veebruaril uue albumi "Changes".

Juba on album aga saanud palju kriitikat. Ühel Twitterisse postitatud videol striimitakse mitmete lugude algusmeloodiaid ning väidetakse, et need on äravahetamiseni sarnased.

"Irooniline, et albumi nimi on "Muutused", aga isegi biit seal peal ei muutu," torkas üks kommenteerija. Mõnede teiste arvates on aga video postitaja lihtsalt kurt.

Ka professionaalsed kriitikud ei ole albumit just ülisoojalt vastu võtnud. Guardiani arvustuses kirjutatab Alexis Petridis, et "armsa" kõlaga album jätab väga tagasihoitud mulje.

Tema arvates võib selle ajada just liiga varases nooruses osaks saanud meeletu kuulsuse kaela. Muidugi tasub ka meeles pidada, et Bieber on viimasel ajal maadelnud mitmete terviseprobleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles