INTERVJUU ⟩ Kas Eurovisioonil käinud Suntribe tuleb veel kokku? Laura kergitas saladusloori!

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy

Elu24 püüdis eile kinni Laura Põldvere ning küsis, mis tunne on Eesti Laulul tõelise veteranina käia ja kas ka Suntribe veel kunagi kokku tuleb.

Laura kuulub Eurovisiooni absoluutsesse raskekahurväkke. Juba kaks korda on ta Kiievis käinud: 2005. aastal tüdrukutebändiga Suntribe ja 2017. Koit Toomega «Veronat» esitamas.

Tänavu hõigati Laura finaalikoht välja viimasena, kuid seda lauljanna pahaks ei pane. Ta on varasematest aastatest juba harjunud, et peab vaatajate poolehoiule lootma. «See pingelangus ja õnn ning rõõm – see oli nii hea tunne,» muljetas ta siiski.

Laura usub, et varasem kogemus on Eurovisioonil pigem eelis. Seda ta ei karda, et «vanadel» nägudel silma jäämine raskeks läheks. «Olles bändi ja enda kirjutatud muusikaga laval, on see värske ja uus tulemine ka enda jaoks,» usub Laura.

Sven Lõhmuse loodud tüdrukutebändiga Suntribe jõudis Laura Eurovisioonile juba 15 aasta eest. Millal legendaarne viisik taas kokku tuleb? «Väga hea küsimus,» naerab ta.

Kuula nende toonast eurolugu!

Eurovisiooni poolfinaalis jäi lugu «Let's Get Loud» 18. kohale ega pääsenud lõppvõistlusele. Suntribe, kuhu kuulus peale Põldvere ka hiljem «Rahutu tuhkatriinu» looga tuntuks saanud Mari-Leen Kaselaan, läks peale Eurovisioonil käiku laiali ega pole enam kokku tulnud.

15 aastat hiljem tunnistab Laura, et tüdrukutebändi tagasitulekuks plaane pole, aga... Vaata videost, millisel tingimusel taasühinemiseks lootust on!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles