VIDEO Eestlasest NBA kossulootus: vahepeal olen ulakusi ka teinud

Copy

Kodumaal on käimas Eesti koondise korvpallur 19-aastane Henri Drell, kellest võib saada teine eestlane maailma parimas korvpalliliigas NBA, pärast Martin Müürseppa. Drell oli kolmapäeval külaliseks Kanal 2 saates «Õhtu».

Kolm aastat tagasi kolis toona 16-aastane korvpallurihakatis Saksamaale. Nüüdseks 205 sentimeetri pikkune kõrgete sihtidega noormees tunnistas saates, et välismaa-aastate jooksul on ka ulakusi tehtud.  

«Oli laupäev, kaotasime mängu. Jõudsime poistega ühiselamusse tagasi ja otsustasime  välja minna. Bamberg on väike linnake - 70 000 inimest. Olime kas baaris või klubis, igal juhul tantsisime. Tantsu ajal patsutasin mingit venda õlale...tuli välja, et tegu oli meie meeskonna abitreeneriga! Kui algul tundus, et pääsesime ilma karistuseta, siis tegelikult see nii polnud. Pidime esmaspäeva hommikul kell 6.00 korvpallisaalis 100 otsa jooksu tegema,» jutustas Drell ühe markantse loo. Ta lisas, et õppis sellest nii mõndagi, sest pärast kaotust pole enam kunagi pidutsenud.

Henri Drell mullu Saksamaa klubi Bambergi ridades.
Henri Drell mullu Saksamaa klubi Bambergi ridades. Foto: isslerimages/imago images / isslerimages/Scanpix

Eesti suur korvpallilootus mängib käimasoleval hoajal Itaalia meistrisarjas Pesaro klubis. Tema eesmärgiks on läbi murda maailma parimasse korvpalliliigasse NBA. «NBAsse jõudmine on minu peaeesmärk ja annan endast selle nimel maksimumi,» sõnas Drell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles