KLÕPS ⟩ Jaagup Kreemi 16-aastane poeg astus muusikamaailma, kuid rokist on asi kaugel!

Elu24
Copy
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi öeldakse, et käbi kännust kaugele ei kuku, tõestas Eesti esirokkari poeg läinud nädala reedel, et mõnikord võib ka teisiti minna. Vähemalt muusikastiili osas.

Jaagup Kreemi 16-aastane poeg Robin Rio on varemgi muusikahuviga silma jäänud: ta mängib kitarri ning aitab Terminaatorit kontsertidel lavatehnika sättimisega.

Eelmise nädala reedel polnud Robin Rio aga isa bändile transat tegemas, vaid esines ise pealinna ööklubis Helitehas (endine Factory) DJ-na. Üritusel andis oma senise karjääri suurima autorikontserdi noor räppar Pluuto ning esines veel mitu DJ-d. Rahvast mahub Helitehasesse kuni 1500 inimest.

«Baila (ürituse nimi – toim) oli mega, üks suur aitäh veelkord kõigile, kes tulid, olid ja nägid,» tänas Robin Rio ühismeedias sõpru ja toetajaid. Poja tegemistele elab kaasa ka Jaagup, kes kommenteeris kontserdivideo juurde heakskiitvalt: «Jejee!!!»

Vaata pildilt ja videost, kui hästi noor Kreem DJ-puldi taha sobib!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robinriokreem (@rio_kreem) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robinriokreem (@rio_kreem) on

Jaagup Kreem alustas bänditegemisega 14-aastaselt, Terminaator tähistab vabariigi aastapäeval 32. sünnipäeva. Mullu annetas president Kaljulaid Kreemile Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles