TIGE NAGU HERILANE ⟩ Tennisetähe Djokovici isa plahvatas ja sarjas Austraalia tennisepublikut

Elu24
Copy
Maailma tennise esinumbri Novak Djokovici vanemad Dijana Djokovic  ja Srdjan Djokovic on pea alati poja matšidel vahetult kaasa elamas.
Maailma tennise esinumbri Novak Djokovici vanemad Dijana Djokovic ja Srdjan Djokovic on pea alati poja matšidel vahetult kaasa elamas. Foto: NICK LAHAM/AFP/Scanpix

Serbia tennisetäht Novak Djokovic võitis veebruari esimesel pühapäeval Australian Openi finaalis austerlast Dominic Thiemi pingelises viiesetilises lahingus. Melbourne`i Center Court`i tenniseareenile kogunenud pealtvaatajad olid valjuhäälselt aga austerlase poolt. See ajas harja punaseks Djokovici isal Srdjan Djokovicil.

Djokovicile oli see 17. suure slämmi turniiri võit. Enam on suutnud vaid hispaanlane Rafael Nadal (19) ja šveitslane Roger Federer (20). 

Djokovic kaheksanda Australian Openi trofeega
Djokovic kaheksanda Australian Openi trofeega Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Srdjan Djokovic ütles:«Seitsmekordne Austraalia lahtiste võitja kohtub väljakul, kus ta pole kaotanud ainsatki matši, mingi suvalise austerlasega ja publik hoiab pöialt austerlasele? Milline austuse puudumine!»

Djokovici isa ütles, et tennis on rikaste spordiala. 

«Austraallased lihtsalt ei kannatanud, et keegi tuleb vaesest perest ja väikesest riigist, nagu Serbia. Isegi kui tegmeist on viimase kümnendi parima tennisistiga,» sõnas ta telegraf.rs-le. 

«Käesoleval aastal püüab Novak Federeri kinni, sest võidab sel aastal ka kõik kolm ülejäänud suurt slämmi. Lisaks tuleb ta Tokyos ka olümpiavõitjaks,» bravuuritses Papa Djokovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles