AVAMEELNE INTERVJUU ⟩ Šveitsi kolinud geimees Eesti juutuuberile: te ei kujuta ette, kui paljud abielumehed on tegelikult geid (1)

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Саша Тамм/Youtube.com

Eesti juutuuber Sasha Tamm tegi avameelse intervjuu Alex Schneideriga, kes on juba üle kümne aasta suhtes olnud mehega ning kes oli nõus vastama juutuuberi põletavatele küsimustele.

Tamm käis mõne aja eest mittetulundusorganisatsiooni ECOM (Eurasian Coalition on Male Health) konverentsil, kus arutati LGBT-kogukonnaga seotud teemade üle, vahendab Limon. 

«Mulle on alati mehed meeldinud,» sõnab Schneider. «Alates hetkest, mil ma hakkasin oma elu avatult elama, on mehed, kel on kodus lapsed ja naine, mulle kirjutanud ja avaldanud, mida nad meestega teha tahaksid, aga ei saa.»

«Kõik latentsed (varjatud - toim) homoseksuaalid loovad perekonnad väga varakult ja saavad lapsi, täpselt nii, nagu kogukond neilt seda ootab. Mõnede meeste naised teavad, aga nad elavad ikka koos. Teised pole naisega sellest rääkinud ja elavad topeltelu. Selliseid inimesi on väga palju.»

Alex on juba üle 14 aasta mehega koos elanud ning resideerub Šveitsis, kus samasoolistel on õigus oma kooselu ka registreerida.

Ta tunnistab ka, et tema emal kulus ligi kümme aastat aega, et leppida teadmisega, et tema poeg armastab meest. «Kui ma elasin Venemaal, ei mõelnudki ma sellest emale rääkida. Alles siis, kui ma kolisin Saksamaale ja nägin, kui vabalt inimesed seal elavad. Ka selle hetkeni ma kohe ei rääkinud, vaid mingil hetkel. Mu ema kartis väga, mida teised ütlevad.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles