NAABRIVALVE Ema puhkes naerma, kui nägi, mida tema kaheaastane poiss aknal tegi

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: väike poiss puhkusel.
Pilt on illustreeriv: väike poiss puhkusel. Foto: Frank Sorge/Scanpix

Väikelapsed on tõeliselt uudishimulikud, mistõttu juhtub tihti, et oma seiklushimu tõttu satuvad nad olukordadesse, mis pakuvad palju nalja ka inimestele nende ümber.

Sotsiaalmeedias lööb laineid pilti väikesest poisist, kelle nimi on Dax (2) ja kes seisab porgandpaljana akna peal. Poisi ema Jen läks sel ajal korraks vannituppa ning tal polnud aimugi, mida ta poeg samal ajal teeb.

Õnneks märkas Daxi nende naaber, kes ema Jenile kiiresti ka sõnumi saatis. «Su laps on paljalt akna peal,» seisis sõnumis. Sõnumi juurde oli lisatud ka pilt. 

«Ma kustutasin selle nüüd ära, aga koju jõudes vaatasin üles ja seal ta oli.»

Jeni jagas vahejuhtumit ka Facebookis, kuhu kirjutas: «Teate. Vahel sa arvad, et sul läheb elus okeilt ja siis sa saad naabrilt sellise sõnumi. Ma naersin nii kõvasti, et mu silmad oli märjad. Sellist naeru oligi mul täna vaja.»

Veebilehele Bored Panda kommenteeris poisi ema juhtunut nõnda: «Naabrinaine Laura, kes mulle pildi saatis, on mu hea sõber. Ta tunneb mu lapsi hästi ja on samuti ema.»

«Lisaks, kui ma kiirelt duši alla hüppasin, istus Dax voodi peal ja vaatas Peppat («Põrsas Peppa» multifilm - toim),» selgitas ema veel. «Kui ma viis minutit hiljem vannitoast välja tulin, oli ta voodis tagasi. Ma poleks sellest muidu kunagi teada saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles