KUMMALINE KOMME ⟩ Legendaarne vutitreener kiskus end alasti

Elu24
Copy
Tahab garderoobis alasti olla - Kuulus jalgpallitreener Marcelo Bielsa
Tahab garderoobis alasti olla - Kuulus jalgpallitreener Marcelo Bielsa Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

Legendaarset jalgpallitreenerit Marcelo Bielsat tuntakse ka hüüdnimega «Loco», mis tähendab hullukest. Hüüdnimesid ei panda niisama. 64-aastast argentiinlast peetakse üheks keevaverelisemaks treeneriks nii väljakul kui väljaspool seda.

Eelmisel aastal, kui Bielsa juhendas Inglismaaklubi Leeds Unitedit, süüdistati teda mängijate illegaalses jälgimises ja jälitamises. 

Bielsa oli aastatel 2007-2011 Tšiili rahvuskoondise peatreener. Tolleaegsed Tšiili koondise mängijad Mark González ja José Pedro Fuenzalida väisasid saadet Abrazo de Gol, mis oli eetris Tšiili vutikanalis Canal de Fútbol.  

Mark González paljastas, mis juhtus pärast üht kaotusmängu Ecuadoris. «Olime just tappa saanud ja istusime riietusruumis, kui Bielsa garderoobi sisse sadas. Täiest raevunult käis ta edasi-tagasi, kuni suundus kõrvalolevase riietusruumi,» rääkis González.

González ja paar teist mängijat läksid seejärel vaatama, et kuhu peatreener kadus. «Uks oli irvakil, ja läksime sisse. Ta oli end täiesti paljaks kiskunud ja pikutas garderoobipingil, nagu hakkaks operatsioonile minema. Nii ta seal siis pool tundi veetis,» kõneles Gonzalez.

Ka teisel saatekülalisel Fuenzalidal olid vahvad ning sarnased mälestused. 

«Kaotasime tugevale Itaaliale ainult 1:0, jõudsime pärast matši garderoobi – Bielsa kärkis, sõimas ja karjus ning hakkas siis riideid ükshaaval seljast kiskuma- kuni oli paljas.» 

Bielsa töötab praegugi veel Inglismaa meistrisarjas Leedsi juhendajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles