MISSIPILDID ⟩ Kes kümnest Raplamaa kaunitarist võidab ihaldusväärse tiitli? Hääleta lemmiku poolt!

Elu24
Copy

Legendaarse missikarusselli Miss Raplamaa selleaastased 10 finalisti on valitud ja nende portreefotod vaatamiseks üleval! Kuid sel aastal näitavad missid end ka mitte nii ideaalse nurga alt.

Tähelepanu! Oma lemmiku missikandidaadi poolt on võimalik ka hääletada. Selleks ava meie galerii ning kliki lemmikpildi juures püstise pöidla märgile.

Selleaastased portreefotod on kevadiselt lillelised ja esmakordselt otsustasid korraldajad tüdrukutest teha ka veidi ebatäiuslikumad fotod ning ka need avalikuse ette tuua. «See idee tekkis meil tegelikult alles stuudios kohapeal ja tüdrukutele hakkas see kohe meeldima!» rääkis Taagi Tellus, ürituse üks korraldajatest.

Miss Raplamaa korraldaja Dane Tall ütles, et missikonkurssidega käib kaasas arvamus, et igal pildil ja laval täiuslikkuseni viimistletud tüdrukud annavad noorematele kehva eeskuju. «Nagu sotsiaalmeediaski tänapäeval: surve olla täiuslik aina suureneb. Otsustasime julgustada kõiki, ja eriti just noori tüdrukuid, et on okei olla sina ise, isikupärane ja mitte alati parima nurga alt pildistatud,» rääkis Tall.

Talli sõnul läksid missikandidaadid ideega kohe kaasa. «Pärast kramplikku poseerimist ametliku portreefoto saamiseks oli lahe vaadata, kuidas nad siis pingest vabanesid ning kaamera ees lihtsalt lollitasid!» ütles ta.

Portreepildid pildistas fotograaf Kristi Kullerkupp, meigi ja soengud tegid tüdrukutele Tradehouse'i jumestajad ning lillepärjad valmistas Reti Peokorraldus.

Miss Raplamaa finaalüritus toimub 10. aprillil Raplas Sadolini spordihoones. Piletid tulevad müüki veebruari jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles