PILDID JA VIDEO ⟩ Eestlanna krooniti Tais rahvusvahelisel modellikonkursil võitjaks!

Elu24
Copy
Eestlanna Elina Pronina krooniti Supermodel International modellikonkursil võitjaks.
Eestlanna Elina Pronina krooniti Supermodel International modellikonkursil võitjaks. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Eestist pärit 19-aastane Elina Pronina krooniti eile Tais 2019. aasta Supermodel International modellikonkursi võitjaks! 

Üheksandal Supermodel Internationali konkursil astusid võistlustulle 26 kaunitari üle maailma: Soomest, Venemaalt, Sri Lankast, Koreast, Indoneesiast, Tšehhist, Kamerunist ja mujalt.

Võitjaks kuulutati aga Tallinnast pärit Elina Pronina, kes tänas pärast võitu sotsiaalmeedias toetuse eest oma perekonda, sõpru ja eelkõige oma riiki.

«Võit oli minu jaoks väga ootamatu,» kirjeldas Elina oma Instagrami postituses ja lisas, et see on suur au. «Luban, et kannan seda tiitlit uhkelt ja hoolsalt!»

«See ajaperiood oli minu jaoks unustamatu! Ma olen väga tänulik sõbraliku atmosfääri üle ning olen õnnelik, et sain veeta teiega need 10 päeva ja tunda end mugavalt,» tänas Elina ka võistluse korraldajaid ja osalejaid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello, everyone! I would like to take this chance to thank you all : the organizers, the sponsors, the chaperones, the photographers and the videographers, the contestants! This period of time will be absolutely unforgettable for me! I am very grateful for friendly atmosphere , I was glad to be with you these 10 days and I was feeling very comfortable! My victory was really unexpected for me, and it is a great honor for me! I promise to carry this title proudly and diligently! Thank you very very much indeed! ??? PS. And also I would not manage without the support of my family members and friends, moreover, I would like to thank my country for supporting me!???????‍?‍?‍? @supermodelinternational @erbi_model_management #supermodelinternational2020 #supermodelinternational

A post shared by Elina Pronina (@flybreathe) on

Supermodel Internationali Facebooki lehel selgub, et tegu on kõige mainekama modelliotsinguga maailmas. See on ülemaailmne kultuurivahetusüritus, mis ühendab endas naiste ilu, andekust, üldist kvaliteeti ja kultuurilist suhtlust.

Modellikonkursi üheks eesmärgiks on uute talentide leidmine, kellest võiks saada supermodell. Lisaks laiendab võistlus rahvusvahelist kultuuri- ja moearengut. 

Nende Facebooki lehel leiab ka finalistidest valmistatud bikiinivideo, kus 1.54 minutil näeb ka kaunist eestlannat, kellest enne tutvustatakse ka Soome kaunitari.

Eesti värvides Elina kandis Supermodel International Facebooki postitatud «Rahvuste paraadi» videos rukkililledest pärga ja hoidis uhkelt mitmeid Eesti lippe.

Elina Pronina rahvusvahelisel modellikonkursil Eestit esindamas.
Elina Pronina rahvusvahelisel modellikonkursil Eestit esindamas. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Modellikonkursil osalemine on Elinale mingil määral tuttav kogemus. Viis aastat tagasi võitis Elina «Eesti Printsess 2015» iludusvõistlusel teise koha. Elina on hetkel Erbi Model Managementi modell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles