ISA HETK ⟩ Laulja Mick Pedaja jagas abikaasa jäädvustatud hetke isa ja pisipoja vahel

Elu24
Copy
Muusikutest abielupaar Mick ja Angeelia Pedaja.
Muusikutest abielupaar Mick ja Angeelia Pedaja. Foto: Erlend Štaub

Muusikutest abielupaar Mick ja Angeelia Pedaja perre sündis 15. detsembril poeg Noel. Eile jagas Mick Pedaja endast ja pisipojast tehtud pilti, millel oli lihtne ja armas pealkiri.

Must-valge postituse juurde on muusik kirjutanud inglise keeles tähendusrikkad sõnad «isa hetk» ning lisanud südame emotikoni. Foto autoriks on abikaasa Angeelia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a father moment #hi_noel ? / @angeeliapedaja ?

A post shared by Mick Pedaja (@mickpedaja) on

Õnnelikud vanemad on varsti juba 2-kuuseks saava pisipõnniga detsembrist saati jaganud mitmeid südamlikke hetki. Näiteks järgmine pilt muusiku Instagramist, mille on jäädvustanud fotograaf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #hi_noel ? // @siirikumari

A post shared by Mick Pedaja (@mickpedaja) on

Ka Angeelia Instagramilt leiab pilte Noelist koos oma emaga.

«Sünd. Üks maailma imedest, uue hinge saabumine.. Nii nagu sünnib laps, sünnivad ka ema ja isa temaga ühes uueks. Nagu vastsündinud õpime koos uutmoodi elama ja olema. Ja õnnis on see võimalus koossündida..» kirjutab Angeelia oma mõned päevad tagasi lisatud postituses.

Pildi autoriks on ei keegi muu kui muusiku abikaasa.

Micku ja Angeelia suhe sai alguse 2016. aastal ning 2017. aastal, 9. märtsil, paari kihlus. 2018. aasta suvel peeti pulmad. 

Muusikutest abielupaar teatasid alles möödunud novembri alguses, sotsiaalmeedia vahendusel, et nende perre on sündimas väike tegelane. Angeelial on varasemast suhtest tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles