Nadal avas maailma kõige suurema tenniseakadeemia

Elu24
Copy
Rafael Nadal (paremal) pidas Kuveidis akadeemia avamisel näidismatši kaasmaalase David Ferreriga.
Rafael Nadal (paremal) pidas Kuveidis akadeemia avamisel näidismatši kaasmaalase David Ferreriga. Foto: YASSER AL-ZAYYAT/AFP/Scanpix

19-kordne suure slämmi võitja Rafael Nadal on üks edukamaid tennisiste läbi aegade. Viisteist aastat on ta kuulunud maailma kümne parema tennismängija hulka ning püstitanud mitmeid rekordeid. Nüüd laiendab hispaanlane oma haaret ja avab järjest omanimelisi tenniseakadeemiaid.

Esimese akadeemia avas Rafael Nadal koduses Manacoris 2016. aastal ning kogus sinna nii mõnedki maailma tippjuuniorid, kes treenivad vapustavates tingimustes juhtivate treenerite käe all. 

Ta on rajanud ka omanimelised tennisekeskused Mehhikos ja Kreekas. Viimati avas ta kolmapäeval uskumatute mõõtmetega tenniseakadeemia Kuveidis. 

Nadal lõi käed kinnisvarajaarendaja Tamdeen Groupiga ning kolmapäeval avati võimas  Shaikh Jaber Al Abdullah Al Jaber Al Sabah rahvusvaheline tennisekompleks. Rajatises on muuhulgas 300-toaline viietärni hotell, 260 kauplust, parkla 4400 parkimiskohaga! Seal hakkab asuma ka Kuveidi tenniseföderatsiooni peakontor. Kompleksis on üheksa sise- ja üheksa välisväljakut. Multifunktsionaalse sisehalli peaareenil on istekohti 5000 inimesele.

Nadal ja Ferrer pidasid Kuveidis tenniseakadeemia tuttuutel väljakutel näidismatši
Nadal ja Ferrer pidasid Kuveidis tenniseakadeemia tuttuutel väljakutel näidismatši Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Maailm on suur ja lai, oleme avatud kõigele võimalustele. Kõik on tehtav. Lõpuks, mida rohkem siin piirkonnas noori tennise juurde tuleb, seda suurem on võimalus, et ka siit sirguvad tulevased tippmängijad,» rääkis 33-aastane Nadal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles