MEELETU TÖÖTASU ⟩ Super Bowli kangelane uskumatu lepingu lävel

Elu24
Copy
Super Bowli mängukangelast Patrick Mahomes ootab ees korralik palgatõus.
Super Bowli mängukangelast Patrick Mahomes ootab ees korralik palgatõus. Foto: Lee Jae Won/Reuters/Scanpix

Pühapäeval Miamis peetud 54. Super Bowli matši võitis Kansas City Chiefsi meeskond. Tähtsa võidu tõi neile mängujuht Patrick Mahomes, kelle osav mäng matši lõpus aitas klubi 10-punktilisest kaotusseisust San Francisco 49ersi vastu 31:20 võiduni. Nüüd pakutakse mängukangelasele hiigelsummasid.

Endine ameerika jalgpalliliiga NFL juht Mike Lombardi arvas, et Mahomesist saab liiga paremini tasustatud mängija läbi aegade. «Ma usun, et see mees asetab lati kõrgele,» ütles Lombardi. 

«Nii 200 miljonit dollarit või rohkem viie aastase lepingu eest. Arvan, et need on reaalsed numbrid. Räägime ikkagi liiga parimast mängujuhist,» lisas Lombardi.

Praegu on NFLi suurima palgaga mängija Russell Wilson Seattle Seahawksist, kasseerides viie aasta jooksul 140 miljonit dollarit.

Patrick Mahomes NFLi võidukarikaga
Patrick Mahomes NFLi võidukarikaga Foto: JAMIE SQUIRE/AFP

24-aastast Mahomesit on ees ootamas helge tulevik. Chiefsi omanik, 54-aastane Clark Hunt avaldas lootust, et peatselt algavatel läbirääkimistel näitab Mahomes siiski paindlikkust. «Tahaks väga, et Mahomes oleks Kansas City Chiefsis terve oma karjääri,» ütles ta.

Mahomes ise kiitis meeskonda:«Uskusime võiduvõimalikkusesse lõpuni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles