KEELEOTS KOKAIINISEKS? ⟩ Kirglik suudlus lõppes ragbimängijale kurvalt

Elu24
Copy
Suurbritannia ragbiklubi Wigan Warriorsi staar Gabriel Hamlin peab kokaiinisuudluse tõttu kaks aastat Austraalias puhkama.
Suurbritannia ragbiklubi Wigan Warriorsi staar Gabriel Hamlin peab kokaiinisuudluse tõttu kaks aastat Austraalias puhkama. Foto: JPI Media /SWNS.COM/JPI Media /SWNS.COM

Austraalia ragbimängija Gabriel Hamlin andis mullu positiivse kokaiiniproovi ja peab nüüd tippspordist vähemalt kaks aastat eemal olema.

23-aastane Hamlin jäi vahele pärast üht profiliiga matši võetud prooviga, mis sisaldas bensoüülekgoniini, kokaiini metaboliiti. Noor austraallane visati seejärel Suurbritannia Antidopingu agentuuri poolt liigast välja ning Hamlin naases kodumaale.

Hamlin ise ütles, et see kõik juhtus teisiti. Nimelt üks naine suudles teda tema juures kodus, enne kui ta matšieelsele soojendusele sõitis. Ja olevat teinud seda vägagi kirglikult.

«Härra Hamlin jäi oma seisukoha juurde, et ta pole kokaiini tarvitanud. Hamlin arvas, et seda võis teha naine, kes mehe kodus olles külastas mitmel korral ka vannituba, oli väga jutukas. Järgmisel hommikul leidis Hamlin vannitoast ka valget pulbrit, kuid ei eeldanud, et see on kokaiin,» seisis UKADA teates.

«Kokaiin on ohtlik narkootikum märkimisväärsete terviseriskidega, ja sel ei ole spordis kohta,» rääkis Suurbritannia ADA esindaja Pat Myhill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles