VIDEO ⟩ Reisilennuk tegi Madridis hädamaandumise, pardal oli 130 inimest

Elu24
Copy

Air Canada reisilennuk Boeing 767 tegi täna õhtul Madridi lennujaamas hädamaandumise, kuna lennuki maandumisrehv oli õhkutõusmisel lõhkenud ja mootorisse lennanud. Pardal oli 130 reisijat, vahendab Daily Mail

Torontosse suunduv Boeing 767 tõusis õhku Hispaanias, Madridi-Barajase lennuväljal kell 15.00. Lennufirma taotles hädaolukorra maandumist umbes 30 minutit pärast õhkutõusu. 

Pärast maandumist jagas üks lennukis viibinud reisija sotsiaalmeedias video, mis on filmitud vahetult pärast õhkutõusu. Noormees mainib, et ta kuulis pauku ja videos on näha, kuidas mootorist kärgatab leek.

Hispaania pilootide ametiühing SEPLA kirjutas sotsiaalmeedias, et lennuk kaotas õhkutõusmise ajal osa oma maandumisvarustusest ning lisas, et lennuk peab enne maandumist kütuse põletamiseks Hispaania kohal lendama kolm tundi.

Reisilennuk tegi eduka hädamaandumise Hispaania kohaliku aja järgi kell 19.15 ning esialgsetel andmetel keegi viga ei saanud.

Air Canada reisilennuk pärast edukat hädamaandumist.
Air Canada reisilennuk pärast edukat hädamaandumist. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Enne maandumist jagasid lennukis viibinud reisijad sotsiaalmeedias postitusi, milles on näha leekides mootorit ja lennukit saatma määratud Hispaania õhuväe F-18 hävitajat.

Lennukis viibinud reisija jagas Twitteris ka video hetkest, mil lennuk hädamaandumise tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles