Lembelaulik Iglesias: mul on hea relv ning selles on kuulid Messile ja Iniestale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania lembelaulik Julio Iglesias.
Hispaania lembelaulik Julio Iglesias. Foto: SCANPIX

Hispaania lembelaulik Julio Iglesias andis intervjuu ajalehele La Voz ning rääkis muu hulgas ka Hispaania jalgpallist, avaldades, et on väsinud Barcelona domineerimisest.

68-aastane Iglesias pole kunagi salanud, et on Barcelona igipõlise rivaali, Madridi Reali poolehoidja. Tegelikult kuulus Iglesias nooruspõlves suisa Reali järelkasvuklubisse, kuid otsustas seejärel siiski muusikukarjääri kasuks.

Kui Iglesiase käest küsiti, kas Barcelona ülevõim teeb teda murelikuks, vastas igihaljas laulja naerdes: «Mul on hea relv ning selles on kuulid (Lionel) Messile ja (Andres) Iniestale.»

Kuigi Iglesias ilmselt päriselt kedagi tulistama ei kavatse hakata, tekitas tema öeldu Hispaania meedias suurt pahameelt.

Kõigele lisaks selgitas Iglesias, miks Barcelona on praegu parem kui Real. «Meil on üks Iniesta puudu. Kui Iniesta mängiks Realis, mitte Barcelonas, oleks rollid vahetunud,» oli ta veendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles