ŠOKEERIV ÜLESTUNNISTUS ⟩ Johnny Deppi «koletiseks» tembeldanud eksnaine Amber Heard tunnistas, et läks mehele ise kallale

Elu24
Copy
Näitlejad Amber Heard ja Johnny Depp olid abielus 15 kuud. 2016. aastal nõudis Heard lahutus viidates sellele, et ta oli koduvägivalla ohver ning võttis Deppi vastu välja lähenemiskeelu.
Näitlejad Amber Heard ja Johnny Depp olid abielus 15 kuud. 2016. aastal nõudis Heard lahutus viidates sellele, et ta oli koduvägivalla ohver ning võttis Deppi vastu välja lähenemiskeelu. Foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS/Scanpix

Daily Mail avaldas eile usaldusväärselt allikalt saadud lindistuse näitlejate Johnny Deppi (56) ja Amber Heardi (33) omavahelisest vestlusest 2015. aastal. Šokeerivas audiosalvestuses tunnistab Deppi «koletiseks» tembeldanud Heard, et ta loopis vaidluste ajal potte ja panne ning läks Deppile füüsiliselt kallale.

Daily Maili avaldatud vestlused endise abielupaari Deppi ja Heardi vahel leidsid aset 2015. aastal. Tegu oli paari kahetunnise mitteametliku teraapiaseansiga, mis mõlema poole nõusolekul Heardi telefoniga salvestati.

«Teraapia» käigus tunnistab Heard, kes süüdistas lahutuse ajal Deppi koduvägivallas ja tembeldas 2019. aastal meest «koletiseks», et alustas mehega ise füüsilisi kaklusi, loopis potte ja panne ning lõi Deppi. Heard sõimab Deppi «lapseks» ja läheb mingil hetkel endast välja, kuna Depp süüdistab naist valetamises. 

2015. aastal abiellunud Heard ning Depp jõudsid lahutuses kokkuleppele 2016. aasta augustis ja andsid toona koos ühise avalduse. «Meie suhe oli intensiivselt kirglik, vahel muutlik, kuid alati seotud armastusega. Kumbki pool ei ole levitanud valeandmeid rahalise kasu nimel. Füüsilise ega emotsionaalse kahju kavatsust ei olnud.»

Mõlemad allkirjastasid konfidentsiaalsuslepingu ning Heard sai lahutusest seitse miljonit dollarit, mille näitlejanna andis kõik heategevusele. Paari lahutus jõustus 2017. aastal.

Aasta hiljem kirjutas Heard detsembris Washington Postile arvamusloo koduvägivallast. Kuigi selles loos ei olnud Deppi nimeliselt kordagi mainitud, esitas näitleja naisele hagi, süüdistades Heardi laimamises.

Näitleja Amber Heard nõudis Deppi vastu 2016. aastal kohtu kaudu lähenemiskeelu. Naisel olid kohtusse ilmudes näol sinikad.
Näitleja Amber Heard nõudis Deppi vastu 2016. aastal kohtu kaudu lähenemiskeelu. Naisel olid kohtusse ilmudes näol sinikad. Foto: STAFF/REUTERS/Scanpix

Deadline.com avaldas 2019. aasta novembris, et see kohtuprotsess lükati edasi järgmise aasta augustisse. Depp nõuab laimu levitamise eest Heardilt 50 miljonit dollarit.

Praegu ei ole veel teada, kuidas ja mil viisil mõjutab Deppi ning Heardi kohtuprotsessi teraapiaseansi audiosalvestus ja selles esinevad ülestunnistused.

Siin on mõningad väljavõtted Deppi ja Heardi vestlusest.

Audiosalvestuse alguses väidab Depp, et Heard lõi teda «eile õhtul». Heard väidab, et «kõigil eelmistel kordadel» Depp «lahkus» ja lisab, et Depp lööb teda vastu.

DEPP: «Ma tõukasin sind.»

HEARD: «Ma ei hakka selle kakluse üksikasjadesse laskuma. Sina ja mina mõlemad teame, et sa lahkud siis, kui füüsilist vägivalda ei ole ja sa teed seda ... viimasel ajal kohe tüli alguses. Ja kui sa ära teise ruumi lähed ning sa tegelikult sellest majast ei lahku, ei tee sa muud kui pikendad kaklust ja sa ei tee seda tegelikult lugupidavalt.»

DEPP: «Sa karjusid mu peale!»

HEARD: «Ma ei kavatse kinnitada oma eilse õhtu tegusid. Tunnen end selle pärast väga halvasti.»

DEPP: «Ei, ma räägin Torontost.»

HEARD: «Ma ei hakanud karjuma enne, kui sa ütlesid kõike seda si**a – kui sa looma piisavalt torgid, see on lõpuks, ei loe, kui sõbralik see on, see ei ole okei.»

Näitlejad Amber Heard ja Johnny Depp 2015. aastal esilinastusel. Privaatse teraapiaseansi ajal lindistatud vestluses selgub, et paar tülitses 2015. aastal palju ning Heard oli Deppi vastu vägivaldne.
Näitlejad Amber Heard ja Johnny Depp 2015. aastal esilinastusel. Privaatse teraapiaseansi ajal lindistatud vestluses selgub, et paar tülitses 2015. aastal palju ning Heard oli Deppi vastu vägivaldne. Foto: Fred Thornhill/REUTERS/Scanpix

Depp lisab, et ta ei saa sõna sekka öelda, kui Heard vihastab ja hakkab märatsema. Depp kutsub Heardi vihahoogu «maniakaalseks». Heard ütleb selle peale enda kaitseks, et ta «vihastab», kuna ta on inimene ja tegu on selliste situatsioonidega, kus inimene saabki vihaseks. 

Järgmisel hetkel palub Depp, et nad prooviksid mõlemad kaklusi vältida. Heard kostab aga Deppi jutu peale: «Sa võtad mind iseenesestmõistetavana.»

DEPP: «See ei ole tõsi. Ma ei ole see, kes viskab minu pihta potte ja mida iganes.»

HEARD: «[...] See, et ma olen potte ja panne visanud, ei tähenda, et sa ei saaks mu uksele koputada.» (Heard tunnistab, et on visanud Deppi pihta ka vaase).

Lisaks selgub vestluses, et Heard viskas Austraalia reisi ajal Deppi pihta purke ja see oli ka ainus kord, kus Depp oli ise naist millegagi visanud.

Paar jätkab emotsionaalset vaidlust, Depp kutsub Heardi valetajaks ning Heard hakkab järjest enam endast välja minema. Naine väidab, et Depp ajab suust «si**a» välja. 

Deppi sõnul saab olukorrale selgust, kui rääkida tema ühe maja haldusjuhi Travisega, kellele Heard väidetavalt valetas. Heard läheb närvi ja hakkab ühe enam ropendama. «Ma ei kavatse kellegagi rääkida! P***i küll! [...].»

Siis selgub vestluse jooksul, et Heard ikkagi valetas, kuna naine ei tunnistanud Travisele, et ta lõi Deppi. Esialgu eitab Heard seda ka teraapiaseansil ja ütleb korduvalt, et ta «ei löönud» teda. 

Näitlejad Johnny Depp ja Amber Heard 2015. aasta septembris Veneetsias. Paar oli selleks hetkeks seitse kuud abielus. Daily Mail vahendab, et paari probleemid algasid juba kuu pärast abiellumist, kui Deppi sõrm sai tüli käigus tõsiselt vigastada. Heard oli vihaga pudeleid loopinud.
Näitlejad Johnny Depp ja Amber Heard 2015. aasta septembris Veneetsias. Paar oli selleks hetkeks seitse kuud abielus. Daily Mail vahendab, et paari probleemid algasid juba kuu pärast abiellumist, kui Deppi sõrm sai tüli käigus tõsiselt vigastada. Heard oli vihaga pudeleid loopinud. Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP/Scanpix

(Järgnevas lõigus kasutab Heard kahte erinevat ingliskeelset sõna «hit» ja «punch». Sõnad viitavad mõlemad «löömisele», kuid sõna «punch» võib tõlgendada kui karmimat lööki ehk pigem «rusikahoopi».)

DEPP: «Sa virutasid mulle rusikaga.»

HEARD: «Mul on kahju, et ma ei andnud sulle korralikku kõrvakiilu, aga ma lõin sind, ma ei virutanud sulle rusikaga. Kallike, see ei olnud rusikahoop.»

[...]

HEARD: «Sa ei saanud rusikaga (näkku - toim). Sa said löögi. Vabandust, et ma sind lõin. Aga ma ei virutanud sulle rusikaga. Ma ei tea, mis mu käe tegelik liigutus oli, aga sinuga on kõik korras. Ma ei teinud sulle haiget, ma ei virutanud sulle rusikaga, ma lõin sind.»

Lõpuks tunnistab Heard vestluse käigus, et ta tõepoolest alustas Deppiga füüsilist kaklust. Ta sõimab Deppi «lapseks» ja väidab, et ta on «silmakirjalik». Näitlejanna heidab mehele ette, et Depp põgenes eilsest vaidlusest, sest ta kartis füüsilist kaklust. 

Südant puistav Depp tunnistab, et lahkus, kuna ei suutnud füüsilist väärkohtlemist enam taluda. Näitleja kartis, et nende vaidlus lõppeb väga halvasti.

«Mul on surmahirm, me oleme nagu üks kuradi kuriteopaik,» kirjeldab Depp nende abielu ja võtab lootusrikka positsiooni ja ütleb korduvalt, et nad peavad oma suhte korda saama. «Ma lihtsalt tahan rahu,» lisab Depp, kes pakub välja, et kui asjad jälle füüsiliseks muutuvad paneks paar suhte pausile või ollakse mõnda aega üksteisest eemal.

Heard nõustub sellega, et nende suhtes enam füüsilist vägivalda ei oleks, kuid ei ole kindel, kas nad peaksid üksteisest eemal olema. 

HEARD: «Ma ei saa lubada, et kõik saab täiuslik olema. Ma ei saa sulle lubada, et ma ei muutu enam füüsiliseks. Jumal, ma saan vahel nii vihaseks, et ma kaotan mõistuse. Võin sulle lubada, et teen kõik, et end muuta. Ma luban sulle. Ma ei kavatse lahutust nõuda. Ma ei tee seda enne, kui ma tegelikult tahan.»

Lõpetuseks kostavad Deppi sõnad: «Ma armastan sind ja ma tahan, et sa oleksid minu abikaasa. Ja ma tahan olla sinu abikaasa. Ja ma tahan olla hea abikaasa. Kui ma ei ole olnud, teen selleks kõik, et teada saada, kuidas olla hea abikaasa»

Johnny Depp ja Amber Heard «Rummipäevikud» esilinastusel 2011. aastal. Aasta hiljem läheb Depp lahku oma pikaajalisest kallimast Vanessa Paradisist ning alustab suhet Heardiga.
Johnny Depp ja Amber Heard «Rummipäevikud» esilinastusel 2011. aastal. Aasta hiljem läheb Depp lahku oma pikaajalisest kallimast Vanessa Paradisist ning alustab suhet Heardiga. Foto: MAX NASH/AFP/Scanpix

Depp ja Heard kohtusid filmi «Rummipäevik» (2009) võtetel ja 2012. aastal astusid nad ametlikult suhtesse, kolm aastat hiljem nad abiellusid. 

20. mail 2016 suri Deppi ema, järgmisel päeval palus Heard paari ühisel sõbral helistada hädaabinumbrile, vahendab Rolling Stone. Päev pärast seda ilmusid meediasse pildid sinikatega Heardist ning paari sõber kirjutas Refinery29-le: «Vägivaldne käitumine sai alguse löögist eralennukil, siis tõukamine ja juhuslikud löögid, kuni detsembrini, mil Heard kirjeldas juba konkreetset rünnakut.»

Õhtu enne Deppi ema matuseid, 22. mail nõudis Heard lahutust. Koos lahutusega süüdistas Heard Deppi koduvägivallas, kuid vähem kui kuu aega hiljem, augustis, võttis naine oma süüdistuse tagasi.

Natuke enne seda, kui Heard koduvägivalla süüdistuse tagasi võttis ja paar lahutusega kokkuleppele jõudis, lekkis meediasse video raevutsevast Deppist, keda Heard salaja filmis. Videos on näha, kuidas endast väljas Depp laamendab kapiustega, kallab endale suure klaasi punast veini ning lõhub Heardi telefoni, kui avastab, et naine teda filmib. 

Video on väidetavalt filmitud 2016. aasta alguses, paar kuud enne seda, kui Heard Deppilt lahutust nõudis ja kuid pärast seda, mil toimus paari teraapiaseanss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles